21.1.2016

Pink Island

Matkamessujen ensimmäinen päivä onnellisesti ohi. Heti messujen avauduttua halli täyttyi tasaisesti. Hurjan paljon ihmisiä ja mikä ihmeellisintä, tämä torstai oli ammattilaisten päivä ja näytteilleasettajien lisäksi riitti vielä niin paljon alalla olevia messuvieraita. Hurja joukko. Eihän nyt tietenkään kaikki ole ihan profesional, osa oli varmasti muutakin porukkaa, mutta silti. Matkailu työllistää paljon. Hyvä niin.

Valmista tuli

Meillä on oma baari

Oli ensimmäinen kerta, kun näen messuosastojen valmistumisen livenä. Ensin on vain kasa seiniä ja muita härpäkkeitä, mutta niin vaan osastoista kuoriutui pieniä elämyksiä ja tarinoita. Kyllä vielä tänä aamuna kovasti joka puolella viimeisteltiin ja kellon käydessä ysi, we are ready. Hienoa.

Palleroiset katossa

Pinkki kuplii

Pienen säätämisen jälkeen saatiin myös Pink Island osasto messukuntoon. Ja hyvällehän se näytti. Pieni hermoilu suunnittelijalle kuuluu asiaan, mikä se siinäkin oikein on? Ennen hoo-hetkeä tulee hirvittävä epäonnistumisen tunne ja on niin epävarmaa ettei omaa nimeään saattaisi mainita. Kuulunee kaikkeen luomisprosessiin, eikä siinä ole sinällään mitään uutta.

Ballerina pääsi estraadille

Iloiset tarjoilijat

Osasto sai paljon kiitosta, ja se tietysti tuntui hyvälle. Ainakin me erottauduimme joukosta värikkyydellä ja monelle käsite Pink Island oli hyvin outo ja sitä tuon tuosta kyseltiin. Tällä hetkellä yritykselleni ihmisten mielenkiinto ja näkyvyys on parasta markkinointia. Toivotaan, että tästä(kin) kehkeytyy mielenkiintoisia projekteja ja parhaillaan yhteydenottoja. Minähän olen valmis kaikkeen.

Kotiseuturakkautta

MegaPaula piipahti ja juonsi

Hauskinta tässä oli tavata kaikkia muita yhteistyökumppaneita, meitä oli kaikkiaan kymmenkunta osastolla. Ja tietysti jutella messuvieraiden kanssa. Valokuvaamisen perusteella osastoa sai paljon huomiota, sillä meitä kuvattiin aika paljon. Voi olla, että Pink Island on tällä hetkellä ihan maailmanlaajuisesti sosiaalisessa mediassa. Hyvä, hyvä. Kylläpä yksi toimittajakin haastatteli ja kuvasi Lemon Decon. Huomenna messut jatkukoon.

4 kommenttia:

  1. Osastonne näyttää täydelliseltä, hienoa!
    Kiitos kutsukortista, perille tuli :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos.

    Tervetuloa livenä :)

    VastaaPoista
  3. Hui, onpas Mega-Paula aika mega :). Tai tytöt kainalossa pikkuisia..

    Ihanan värikäs osasto. Taatusti erottuu edukseen. täältä tulee sulle peukut. (Ja kaikki suuret taiteilijat hermoilee aina ennen "esitystä" :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MegaPaula oli mega ja magee. Korkkarit jalassa alun kolomatta metrii.

      Väriä löytyi ja kiitosta tuli. Hermoilu näyttää kuuluvan asiaan.

      Poista

Kiva kun jätit jälkesi!