10.1.2016

LUX

Käytiin eilen illalla katsomassa Lux-valotapahtuma Helsingissä. Me emme olleet ainoat, jotka olivat päättäneet nauttia siitä lauantai-iltana. Ihmisiä oli minulle liikaa. Jonossa, ryhmässä, hirvittävässä ryysiksessä jouduttiin vaeltaa kuin sopulilauma. Siitä en erityisemmin pidä.




Mut kauhean hieno oli ja upeasti toteutettu. Oli vain niin kylmä, että kamera hyytyi ja kuvaajakin kärsi pakkasesta ja tuulen viimasta. Liikennejärjestelyt oli huonosti organisoitu, eikäpä tuota arvannut netistä katsoa, minne saa ja voi ajaa. Ruuhka aikamoinen, ja se oli hieman yllättävää.





Kylmyydestä johtuen, katsottiin vanhan kirkkopuiston teokset autosta. Hirvittävästi olisi tehnyt mieli nousta autosta, mutta lämmin auto vei voiton. Ehdottomasti näkemisen arvoinen tapahtuma, voimassa enää tänään. Käykää katsomassa ja laittakaa kunnolla päälle. En minäkään ilman tuplakerrosta lähtenyt, silti kylmä kävi kimppuun. Ja kannattaa huomioida, että kohteiden lähellekkään ei kannata autolla yrittää. Osa teistä on suljettu. Auto kannattaa jättää suosiolla kaupungin lieppeille ja kävellä kohteisiin. Netistä saa tulostettua reittioppaan. Ihanaa valoa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit jälkesi!