Lemon DecoSisustus on osa elämää, ja kaunis koti on sielusi maisema.
Lemon Deco on sisustussuunnittelua tunteella, intohimolla ja rakkaudella suomalaisia koteja kohtaan. Tarvittaessa olen hyvinkin rohkea hulluttelija, mutta tyylikäs skandinaavinen rauhallisuuskaan ei ole vierasta.


Miksi tyytyä vähempään kun voi saada enemmän?

Autan mielelläni kotiisi liittyvien sisustusongelmien kanssa. Tehdään yhdessä persoonallista tyyliä. Kauttani mm. fototapetit, upeat sisustustaulut, erikoismaalaustekniikat ja värien harmonia. Rakastan kankaita ja tekstiilien suunnittelu on lähellä sydäntäni.


Koti on elämistä varten ja se on juuri sinun näköisesi. Tehdään yhdessä unelmista totta.

Hinnastoa:

Lyhyt ja intensiivinen ideointikäynti
- Ideoimme yhdessä jo olemassa olevista kalusteista ja tekstiileistä uuden kokonaisuuden. Puutumme kenties järjestykseen ja mietimme sisustukseen uusia ulottuvuuksia. Parannetaan kodin viihtyvyyttä ja keskitymme ongelmakohtiin. Kesto 2-4 h. / 300-500€ (+Alv24%)
- Tähän voit tarvittaessa kutsua suunnittelijan päiväksi kotiisi. Teemme edellä mainitun suunnitelman ja autan sen toteuttamisessa. Lisähinta kohteen ja tarvittavan työmäärän mukaan. 

Sisustava suunnitelma
- Suunnittelija perehtyy kodin tarvittaviin muutoskohteisiin asiakkaan luona ja tekee täydellisen suunnitelmaehdotelman. Tämä sisältää pintamateriaali, tekstiili ja valaistusvaihtoehdot. Suunnitelman pohjalta asiakas halutessaan toteuttaa itse tarvittavat muutostyöt ja hankinnat. 
Suunnitelman teko / tuntiveloitus 65€/h. (+Alv24%) 

Kokonaisvaltainen kolahdus
- Sisältää  täydellisen sisustussuunnitelman, kaikkien pintamateriaalien ja tarvittavien muutostöiden osalta. Valaistus, tekstiili ja kalustehankintaehdotelmat. Suunnittelija hoitaa tarvittavien muutostöiden tekijät ja suorittaa kaluste ym. hankinnat. Hinta määräytyy kohteen mukaan. Sovittaessa myös kokonaishinta kohteelle. 

Erikoismaalaustekniikat
- Sisältää suunnittelun, tarvittaessa maalimallien teko ja kohteen toteutus. 70€/h. (+Alv24%) tai kokonaishinta kohteelle.


Yhteystiedot

Markku Janhunen
make.janhunen@kolumbus.fi
050 516 33 82


" Olen toiselta ammatiltani kampaaja ja omistan kampaamon Helsingin keskustassa. Takana lähes kolmekymmentä ihanaa ja antoisaa vuotta ja nyt niskahartiaseutu alkaa olla eri mieltä. Siinä yksi syy, miksi myös teen sisustussuunnittelua. Yhdeltä koulutukseltani olen myös kokki, joka onkin rakas harrastukseni. Minulle on myös maskeeraajan ammattitutkinto. Kaikki siis hyvin visuaalisia ammatteja. Harrastuksistani voisin mainita valokuvauksen ja kirjoittamisen. Pidän omaa kolumnia Kauniit Kodit lehdessä joka kuukausi. Siihen voit tutustua Makeaa mahan täydeltä otsikon alta. "

"Tähän ikään ehtineen saa huomata, että estetiikan, muotojen ja värien taju ja ymmärrys on osa minua. Hyvin tärkeä osa. Minulle ei todellakaan ole sama missä asun ja millaiselle oma kotini näyttää. Olen varmasti muuttamisen maailman mestari, mutta jokaisen kotini olen sisustanut tunteella ja rakkaudella. Olen joskus nauranut, että jos kaikki verhot, matot, tyynyt ja torkkupeitot saataisiin yhteen, niin niillä voisi sisustaa ison kerrostalon kaikki huoneistot. Mihin lienevät kadonneet matkan varrella?"Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit jälkesi!