23.1.2016

Oliko matkalle mänijöitä?

Vielä kerran, Matkamessut 2016! Aika hyvä pöhinä! Hirveesti paljon ihmisiä. Visuaalisesti mielenkiintoiset messut ja oli niin  ihailtavaa katsoa, kuinka monikin osasto oli paneutunut ulkoasuun ja oman osaston estetiikkaan. Paljon väriä, mikä olikin tervetullutta kaamosihmisen harmauteen. Hetkittäin tuntui sille, kuin olisi itse ollut lomalla. Väriä, valoa ja matkatunnelmaa! Lemon Deco mukana matkamessuilla. Tiesitkö? Osasto Pink Island.

Oi maamme


Koko kukkoko kokossa

Sinisesti valkoinen

Osastolla päivystämiseen auttoi aina pieni kierros muiden osastoilla. Oli kiva ja sisustustajunnan avartavaa katsoa maailmaa messuosaston silmin. Silleen niin kuin kuluttajan silmin. Hienoja juttuja kaikki tyyni, mutta Viron osasto ansaitsee kyllä erikoismaininnan. Upeaa grafiikkaa, tunnelman luomista ja mainioo markkinointia. Ja bändi lauantaina oli ihan törkeen hyvä!

Sanonko Böö?

Viron visuaalisuutta

Lähetäänkö surffoomaan

Pimpuloit ja pampuloit

Olihan messut elämykselliset, eikä varmaan meidänkään osasto jäänyt huomiotta. Pink Island veti puoleensa, toivottavasti sillä, että se näytti helposti lähestyttävälle. Skumppabaarin vetovoimaa ei voi vähätellä. Törkee imu. Mutta varmasti osaston värimaailma ja rakkaudellisuus tasa-arvoon heijastui niin, että kulkijan oli helppo pysähtyä. Helppo olla ja skumpalle tulla.

Pinkki Poks

MegaPaulan pauloissa

Värissään välttämättömät

Monen moista mönkijää oli liikenteessä. Mun ystäväpiiriin ja muutenkin, ei ole kuulunut seksuaalisen suuntautumisen vastustajia. Ei olemoisinkaan. Pitkästä, pitkästä aikaa sain kokea myös ihmisen vastenmielisyyttä toista, laji toveriaan, kohtaan. Se tuntui ikiaikaiselle ja jotenkin niin laaaaast siison. Mutta onhan se myös ymmärrettävä, että kaikki ei voi ymmärtää erilaisuutta. Eikä pidäkkään. Me homot ollaan kuitenkin vielä sellaista hyväksyttävissä olevaa kansaa, mutta messujen perusteella ollaan kuitenkin ymmärryksen hyvällä puolella. Kaikki kukat saa kukkia ja jokainen on ihminen, tunteva.

Lip Lap Latviaan!

Viroboogie

Mikä maa mikä valuutta? Upia!

Afternoontea

Tälläisissa jutuissa se on aina parasta, kun saa uusia tuttavuuksia ja tapaa ihan outoja ihmisiä. Oudot on tietysti ensin tuntemattomia, mutta äkkiäkö tuota tutustuu. Yhdessä kasassa samanhenkisiä ihmisiä eli matkustelevia kansalaisia. Yhteinen piirre kaikissa on se, että kaikki haluaa nähä maalimoo! Olisin voinut sortua moneen myydylliseen maisemaan, mutta matkamessuilla kannattaa pitää visakortista kiinni. Tiukasti. Ja samoin mielihaluistaan. Tai sitten...ostaa hitonmoisilla messutarjouksilla matkoja vuodeksi. Onpahan mitä odottaa tulevaisuudelta ja jokainen on todennut, että se on matkan paras osa. Odottaminen matkalle lähtöä.

Taistelevat Flamingot

Kuka puhuu minulle

Kalkkunat uuniin, bingo alkakoon!

Massaturismi?

Mutta näihin kuviin ja näihin tunnelmiin! Kaikki kuvat ovat otettu iPhonella, ei erityisen teknisesti laadullisia, mutta se tunnelma onkin tärkein.  Kaikille messukävijöille isot kiitokset. Kaikkiin teihin, uusiin tuttavuuksiin oli mahtava tutustua. Lippu korkeella ja sielu mukana!

2 kommenttia:

  1. Siellähän myökii ;-)
    Mega-Paula bongattiin, mutta sinua ei. Taisit olla ottamassa kuvia!
    Osastonne oli täyteen tuupattu, joten päädyimme vaan pälyilemään reunoilla.
    Osatonne erottui edukseen, pallovalot ylhäällä oli nappi valinta ja näytti porukka viihtyvän myös soffilla! Hienot ja innostavat messut näin normikävijänkin vinkkelistä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä mä jäin MegaPaulan varjoon. Voi olla, että olin piipahtaa jossakin...

      Baari ja lounge chillailu veti puoleensa. Välillä tosiaan ei itsekään mahtunut osastolle.

      Poista

Kiva kun jätit jälkesi!