25.5.2016

Uusia kuvia saatavilla!

Pikku hiljaa alan olla uuden kameran kanssa sinut. Tekniset ongelmat on nyt korjattu ja olen uskaltautunut luottamaan kameraan ja sen toimintoihin. En tiedä, olenko vain niin "tunneihminen," mutta uuteen kameraan on luotava myös tunneside. En osaa sitä sen paremmin selittää, mutta se on sellaista saumatonta yhteistyötä. Vähän niin kuin parisuhteessa. Alkaa oppia tuntemaan toista niin, että tietää mistä napista täytyy kääntää, että saa toisen toimimaan "oikealla tavalla."






Tekniset ongelmat alussa tekivät sen, että en pystynyt relaamaan kuvatessani. Ja se jos mikä vaikuttaa kuvaamisen luovuuteen. Ei voi elää siinä hetkessä, siinä tunnelmassa, vaan koko ajan piti miettiä onnistuuko kuva teknisesti. Eihän sellaisesta tule muuta kuin hermojen menetys. En toki väitä, että joka kuva onnistuu nytkään, mutta nyt ainakin teidän, miksi kuva onnistuu tai ei onnistu.




Ostamani uusi digipokkarikin on tulossa. Halusin sen Cannonin ihan uusimman mallin, joka mulle jo erheellisesti vahingossa myytiin ( vaikka se siis ei ole tullut vielä edes markkinoille.) Mut nyt sen pitäisi tässä kuussa tulla ja sitäkin kovin odottelen. Miks niin, onhan mulla toi järkäle, millä kuvata? Juu on, mutta nyt kamera ( pikku ) kulkee koka ajan messissä ja näin kuvattavat tilanteet ei mene ohi.




Lightroomin opiskelukin alkaa tuottaa hedelmää. Kuvaamisen yksi "taitolaji" tänä päivänä on kuvan käsittely. Minusta se on yhtä mielenkiintoista, antoisaa, hauskaa ja luovaa kuin itse kuvaaminen. Paljon on vielä opittavaa, mutta pikku hiljaa salat alkavat avautua. Tässä pieni setti viime viikonlopulta, joita kuvasin mökin maisemissa aamutuimaan ja käsittelin "taidemuotoon" lightroomilla. Mitä pidätte?

Kuvat tulevat Lemon Decon verkkokauppaan ja niitä on mahdollisuus tilata sisustustauluksi, tarroiksi, tapeteiksi tai esim. keittiön välitilaan. Jos olet kiinnostunut tai sinulla on joku kohde tai tila, missä joku kuva voisi toimia, niin ota rohkeasti yhteyttä. Autan mielelläni. Teen kuvia tuotteiksi yhteistyönä Art4u kanssa. Mahdollisuudet on monet, kuvista saa vaikka mitä kiva aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit jälkesi!