19.5.2016

Muurlan lasitehtaan myymälä

Viime viikolla olin opiskelemassa Muurlan opistolla ja illasta jäi sen varta aikaa, että piti tutustua kylän tarjontaan. Siinä aivan vieressä on Muurlan kuulu lasitehtaan myymälä. Hmmm, sitä jäin miettimään, että onko myös itse lasitehdas Muurlassa? Noh, asian tietysti voisi googlata, mutta jätän sen nyt tälleen lievästi auki, jos sallinette.




Erityisen kiitoksen myymälä ansaitsee siitä, että esillepano on selkeä ja kaunis. Minun astiakiintiö on täynnä, mutta täytyy myöntää, että oli viittä vaille etten sortunut ostoksiin. Niin oli houkuttelevasti tuotteet esillä.  Itseasiassa valikoimissa oli paljon sellaista joita olisin voinut itselle kuvitella. Minä olen heikkona astioihin ja niitä on jokunen kipale tullut elämän aikana hankittua.




Erityisen ihastuneena, riemusta kiljahtelin shamppanjalasien äärellä. Niiden jaloissa oli blingblingiä ja voin vain kuvitella, kuinka ne kilpaa kimaltaisivat illan emännän kanssa, tarjoillessa vieraille juhlaa. Hirveen kiva idea.




Ihan bisnesmielessä kiinnitin myös huomion printtikuvalla varustettuihin juomalaseihin. Lemon Decon kuosia voisi laajentaa myös astioihin. Lasit, tarjottimet jne. samoilla kuoseilla kuin tekstiilit. Saatavilla olisi niin kuin kokonainen tuoteperhe. Ei hullumpi idea.




Tarjolla ja esillä myös kodintekstiilejä ja ne muistoja menneisyydestä olevat peltimukit. Ne olikin näyttäviä kokonaisuuksia ja värimaailma on raikas ja tuotu tähän päivään. Muistelisin, että silloin joskus, niitä oli tarjolla vain punaisina, vai oliko myös sininen, en nyt jaksa muistaa. Mielessä jo kävi, että uusitaan kaikki mökin kupit ja ostan näitä tilalle. Talouspoliittinen este tuli mielihalun tielle ja kynsin hampain, piti ajatus kuitenkin hyljätä.

Kesälomareissulla tai ihan muuten vaan, kannattaa myymälässä piipahtaa. Ohessa myös hyvä kahvila, jossa tarjolla lounasta ja a`la cartea. Kiva pieni reissu sinne ja Muurlan maisemiin. Kaunista on kesäsuomessa ajella ja ihastella. Suosittelen.


2 kommenttia:

  1. Hih. Vaikken olis lukenut tekstejä, olisin jotenkin aavistanut, että shampanjalasit olis ollu just niin sun. Ja niitten yläpuolella olevat turkoosit kannut.

    Eikä todellakaan pöllömpi idea se tuoteperheen laajentaminen tarjottimiin ja astioihin. Itseasiassa tosi hieno sellanen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, hyvin tunnet :) Ne lasit on kyllä aika viehkot.

      Tuoteperheen laajentamista täytyy selvitellä. Näin sitä törmää kaikkeen kivaan ideaan :)

      Poista

Kiva kun jätit jälkesi!