21.5.2016

Lemon Deco tuoteperhe kasvaa

Lemon Deco sisustustekstiiliperheeseen kuuluu myös tabletit. Sellaiset pöydälle laitettavat, ei tietotekniikkaa suinkaan. Tai miks ei, noistahan voisi kehitellä kivat kuoret tableteille ja muille teknisille härpäkkeille. Laitetaas mietintään.




Tabletit ovat samaa kuvaa kuin sisustustyynyissä. Kukkaista aihetta ja paljon väriä. Jos se kodin yleisilme väritykseltään on seesteinen ja rauhallinen, niin näillä pienillä sisustustekstiileillä voi mukavasti tuoda väriä sisustukseen. Ilmettä ja väriä voi helposti vaihtaa, kyllästyy yhteen, ottaa toisen tilalle. Vuodenajat, mieliala ja meillä vallitseva valo vaikuttavat siihen, mitä milloinkin esille tuo ja silmän estetiikkaan tahtoo haluta.



Mallistoon on tulossa muutama kappale lisää ja näin saan kokoelman kokonaisuudessaan markkinoille. Vielä sisustustyynyjä ja tabletteja ei ole saatavilla, mutta uskoisin, että kesän aikana niitä on jo verkkokaupassani  ( http://www.lemondeco.fi/kauppa/  ) Halusin vain tuoda ne esille jo nyt, mitä kaikkea kivaa onkaan tulossa.



Muistathan myös, että samoista kuvista on mahdollisuus saada myös sisustustaulut ja esimerkiksi kuvat keittiön välitilaan. Näillä valinnoilla saadaan persoonallista jälkeä aikaiseksi. Kuvia voi teetättää haluttuun kokoon ja tarvittaessa voin kuvata asiakkaan toiveiden mukaista kuvaa ja väriä. Jopa niin, että kuva on uniikki ja sitä ei käytetä missään muualla. Jos heräsi joku ajatus, ota rohkeasti yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit jälkesi!