18.3.2016

Formamessut

Piipahdin Forma messuilla. Onks ne nyt niin kuin jotkut sisustusmessut, sellaista sisustuksen pientavaraa joka lähtöön. Tuossa esitettä vilkaisin ja virallinen nimi näyttää olevan suomen johtava lahjatavara- ja kodinsisustusalan ammattitapahtuma.




Eivät olleet suuren suuret ja onnekseni olin sen verta ajoissa, että porukkaa ei ollut tungokseen asti. Sai kaikessa rauhassa kierrellä ja katsella, ja tavaraa löytyi joka lähtöön. Paljon pientä tilpeshööriä, mutta myös kivoi juttuja. Messuilla on mukava kierrellä ja katsella.




Katselin osastoja myös vinkki mielessä ja vähän Lemon Decoa silmällä pitäen. Tyynyjä ja kodintekstiiliä oli tarjolla ja hyvin sinne munkin mallisto olisi joukkoon mahtunut. Ehkä seuraavalla kerralla, kun saadaan tuotanto kunnolla pyörimään.



Mitä jäi mieleen? Lennol tekstiiliosastolla oli huikea blingbling Kylie Minoque vuodevaatemallisto. Ihan vain sillä, että kaikkea ne keksiikin. Näyttävä joo, mutta oisko hitusen verran epämukava. Mutta sille joka moista rakastaa, niin varmasti oivallinen valinta.




Akarat, pieni yritys, joka tuottaa erilaisia leikkuulautoja. Siinäkin hauska idea. Miksi leikkuulauta ei voisi olla hauska ja koristeellinen esine. Ne kuitenkin ovat aika paljon esillä kyökissä ja kovassa käytössä.



Olihan siellä hirveästi kaikkea. Mitään hankintaa en tehnyt. On omassa kodissa vähän päinvastainen meno, pois vaan turhaa tavaraa, eikä mitään sisään. Mutta messuilla pitääkin katsella silleen "duunisilmällä," jotakin voin juuri kaivata johonkin suunnittelukohteeseen.

2 kommenttia:

  1. Siinä sitä sitten tosiaan heräilis paljetin kuvat, ellei peräti irronneet paljetit, poskessa aamulla :). Ei ehkä meikäläisen juttu, mutta sen sijaan noi kakkoskuvan puujakkarat ja muut olis puuseppäminäni mieleen kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mietin minäkin, eikö olisi epämukavat. Joskin, se joka haluaa blingbling on varmasti valmis sietämään kuvat naamassa.

      Puujakkarat ja pöytä sattui heti munkin pirtaan. Hienoa työtä.

      Poista

Kiva kun jätit jälkesi!