6.4.2016

Suunnitelmallisesti suunniteltua

Valitettavasti blogin päivittäminen jää vähemmälle, kun työt vaativat oman aikansa. Silleen kivasti ja sopivasti hässäkkää, että on tekemisen makua. Se on vain hassua, että kaikki tulee aina kerralla. Mut niinhän se menee ja jotenkin tekeminen ruokkii tekemistä, eiks niin?

Odottelen kuumeisesti naapuristamme Virosta uutta mallistoa. Helmikuun vierailu alkaa tuottaa hedelmää. Se vuodevaatteiden tuottaminen siellä ei onnistunut, mutta nyt odottelen mallikappaleita sisustustyynyistä, tableteista ja kasseista. Hirvittävän intresanttia. Ainakin mallikuvat näyttivät hyvälle, mutta eihän sitä koskaan tiedä, millainen on lopullinen livetuloste.

Tarkoituksissa saada myyntiin edullisempi ja "tuotannollisempi" versio kaiken muun ohelle. Laajentamalla mallistoa olisi tarkoitus lähteä myymään ja markkinoimaan tätä kaikkea jälleenmyyjille. Uusi vuodevaatemallistokin on kovasti työn alla ja siitäkin toivottavasti saan mallikappaleita mahdollisimman pian.

Palanen suunnitelmaa

Työn alla myös mielenkiintoinen kampaamotilan suunnittelu. Se alkaakin olla mun kohdalta jo hoidettu, saa nähdä lopputulosta. Suunnitelmastani toteutetaan osa ja asiakkaan omat, hyväksi havaitut vaihtoehdot toimivat hyvin siinä rinnalla. Varmasti tulee mielenkiintoinen tila ja kokonaisuus. Mikä tässä oli hauskinta, niin sai suunnitella Trash Design juttuja ja mielikuvitus lähtikin kivasti laukkaamaan. Tällaiset on mahtavia. Enemmän näitä, kiitos.

Valittu valaisin

Nyt pitäisi aloittaa keittiösuunnitelman teko. Siinä kivasti haastetta, sillä koko keittiö menee uusiksi. Vanha pihalle ja uutta tilalle. Jesh, siitä mie tykkään. Ja mikä parasta, asiakas ei pelkää värejä. Nämä on silleen hauskoja, että saatuani toimeksiannon, alkaa pikku pää heti surista. Se varsinainen luomistyö tapahtuu päässä ja ideat sinkoilee kaaottisena kokonaisuutena ja välillä saattaa tuntua, että ei tästä mitään tuu, mistään en kiinni saa ja oih ja voih. Mutta. Istahdettua pöydän äärelle, kynät ja paperit esillä ja alat purkaa sitä kaikkea tavaraa tuolta aivokuorteen kätköistä, niin ne vain loksahtavat paikoilleen ja jonkinlaisen kokonaisuuden aikaan saat. Se on huima ja ihana tunne. Sitä kutsutaan luomisprosessiksi. Mii laik.

2 kommenttia:

  1. Ihan sun kuuloiset projektit työn alla. Mun kyvyt ei riittäis kumpaankaan. Tsemppiääää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta turiset. On aina mielenkiintoista ja haastavaakin, kun saa laittaa mielikuvitusta kehiin. Tuossa taannoin mainostin, että voisin veloituksetta sisustaa ravintolan tahi kaffilan, jossa saisi käyttää luovaa hulluutta. Sitä odotellessa.

      Kyllä sun kyvyt riittäisi, mie olen ihan varma.

      Poista

Kiva kun jätit jälkesi!