19.4.2016

Suunnitellaan ravintola

Olen mukana mielenkiintoisessa projektissa ja se on minulle lajissaan ensimmäinen. Ravintolan sisustus Hangossa. Paikka avataan jo 1.5 ja mä hyppäsin mukaan sunnuntaina. Aikataulu suht haastava, ja ihan perinteinen suunnitelma saa väistyä ja nyt tehdäänkin nopeemmalla  tahdilla. Tämmöistäkin voi suunnitteluduuni olla. Sopii mulle, olenhan rytmiltäni aika sutjakka. Toisaalta, tämä olisi niin mahtava kohde, että olisi ollut vähintäänkin antoisaa keskittyä siihen ajan kanssa ja päästä nauttimaan tekemästään työstä.






Kyllä mulla ideoita riittää, mutta ne eivät välttämättä kerkeä tähän tahtiin mukaan. On aina huomioitava myös se, että useimmilla erikoismateriaaleilla on tilaus ja toimitusajat. Pitää tyytyä siihen, mitä saa heti. Mutta tuonkin voi ottaa haasteena, kuinka saada aikaan hyvää jälkeä siitä mitä on saatavilla.






Tila on intresantti, ei hirvittävän iso. Sellainen kompakti kokonaisuus. Huonekorkeus huitelee parhaillaan noin kuudessa metrissä, vino katto ja suuret ikkunat. Autan pintamateriaaleissa, valaistuksessa, huonekaluissa ja stailauksessa. Tarkoituksena rento,  ei niin ravintolamainen ja poikettaisiin hieman siitä skandinaavisesta tyylistä.






Hauska tätä on tehdä ja olenkin kuumeisesti etsinyt eri vaihtoehtoja. Laitan tänne muutamia kuvia, ne eivät välttämättä toteudu lopputuloksessa, mutta joku voi saada niistä ideoita omaan käyttöön. Tulevaisuudessa voisi olla antoisaa suunnitella erilaisia tiloja, onko ne ravintoloita tai ihan mitä tahansa erilaista tilaa, jossa voisi käyttää luovaa hulluutta, eikä tartteisi tyytyä siihen ihan perinteisempään ratkaisuun.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa jäntskältä ja kivalta! Onnea ja menestystä. Jännityksellä odotan lopputulosta ja päästä nauttimaan antimista ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaiset olisi just niin sitä mitä tykkäisin tehdä :)

      Poista

Kiva kun jätit jälkesi!