11.4.2016

Kuvataan kotona

Perjantaina kuvattiin mun vuodevaatemallistoa oikeassa kotikohteessa. Olive Green blogin Minna on hyvin innostunut tuotteistani ja hän ehdotti, että tehtäisiin postaus hänen blogiin. Sehän toki sopi mulle ja päivä olikin varsin antoisa ja hauska.

Kesällä mentiin




On pakko sanoa myös sananen heidän upeasta kodista. Rivitaloasunto on remontoitu pieteetillä ja saa huomata, että kädentaitoa ja osaamista on omasta takaa. Koti on täynnä aitoja design huonekaluja, toinen toistaan ihastuttavampia. Ei kuitenkaan niin, että olo olisi kuin museossa. Ei sinne päinkään. Toteutettu remontti on "entisöinyt" kodin varmalla tyylillä ja ammattitaidolla, jota upeat huonekalut hienosti tukevat. Yksinkertaiset ja uniikit ratkaisut tekevät kodista persoonallisen kohteen. Ja lattiasta kattoon olevat ikkunat olohuoneessa tulvivat luonnon valoa ja antavat tilaan avaruutta. Kertakaikkisen mielenkiintoinen koti ja olikin hienoa päästä tutustumaan siihen.

Hei, olen Urho...

...ja poseeraan mielelläni.


Oman maininnan arvoinen on perheen Urho mäyräkoira. Suloinen makkara, joka pyöri kuvauksissa innolla mukana. En muuten koskaan ole tavannut koiraa, joka oikeasti asettuu kuvaan poseraamaan. Ihmettelin tätä Minnalle, ja salaisuus piilee kuulemma siinä, että jo alusta lähtien Urho on asettautunut kuvaan namin voimalla. Kun jossakin kuuluu kameran "klick," Urho tietää tulla paikalle ja poseeraa namin toivossa. Hassu makkara.

Syksyn settii



Postaus theolivegreenwindow blogiin tulee heti, kun Minna kiireiltään kerkeää. Käykää siellä katsomassa ja siellä on kuvia ja juttua tehdystä remontista ja kodista muutenkin. Kiitos Minna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit jälkesi!