2.2.2016

Trendikästä sisustusta 2016

Sisustustrendejä on varmaan yhtä paljon kuin sisustajia. Minusta se on hyvä asia. Googlailin trendejä ja vihdoin ja viimein näyttäisi sille, että tiettyä rohkeutta, värien, kuvioiden ja printtien käyttöä suosittaisiin myös skandinaavisessa yksinkertaisuudessa. Väistyykö valkoinen, beeshi ja harmaa. Ainakin seinät tummuu trendien mukaan ja uskallettaisiko tuoda rohkeasti väriä myös kodin seinille. Eikä sen toki tarvitse tarkoittaa sitä, että kaikki seinät täytyy olla väriä täys. Jo yksikin tehosteseinä saa ihmeitä ja aivan uutta ilmettä aikaan. Hyvä, hyvä.


Väriä. LD mallistoa

Kotimaista käsityötä. LD mallistoa

Erityisesti mua hurmaa värien, etnisten kuvioiden ja printtien käyttö tekstiileissä. Jos nyt se maltillinen seinäväri tuntuu omalle, niin aina voi revitellä tekstiileillä. Rohkeasti erilaisia kuosia ja värejä, mutta joku juju niissä on hyvä olla. Käsityöläisyys on yksi vuoden trendeistä ja Lemon Deco ottaakin sen omalla kodintekstiilimallistolla avosylin vastaan. Mallistostani löytyy myös neljä upeaa värimaailmaa, niille maltillisille myös mustavalkoharmaa. Mutta rohkeasti kuosien ja värien kimppuun! Yhdistäkää reilusti etnistäkuvioo ja käsityöllä aikaansaatua mielenkiintoista pintaa.

Veden vihreää. LD mallistoa.

Kuosia, kuosia.

Etnistä
Trendikkäässä värimaailmassa löytyy myös sinisen ja vaaleanpunaisen eri sävyjä. Ensin ajattelin, että ne menevät kyllä liikaa romantiikan puolelle, mutta maisteltuani asiaa enemmän, olen hyvinkin hurmaantunut. Lemon Decon värimaailmasta löytyy myös kodintekstiileissä vedenvihreä. Siinä kolme erilaista vihreän sinistä kohtaa ja lopputulos on mielestäni raikas.

Kudottu räsymatto. LD mallisto

Trendivärit

Matoissa etniset kuviot ovat myös pop. Pitkänukkaiset taitaa olla out tai miksi ei, niitäkin voisi hyvin yhdistellä. Luonnonmateriaalit, villaiset, lyhytnukkaiset matot, etnisillä tai graafisilla kuvioilla tuovat sisustukseen mielenkiintoa ja sopivasti jännitettä. Jostakin lukaisin, että myös ihan perinteiset räsymatot ovat tällä hetkellä ajan henkeen. Ja se jos mikä, on käsityötä parhaimmillaan. Niitäkin löytyy Lemon Decon mallistosta.

Kesä vuodevaatteissa. LD mallistoa.

Syksy vuodevaatteissa. LD mallistoa.

Rouheesti pehmeä.

Vuodevaatteissa löytyy nyt myös väriä. Lemon Deco tarjoaakin sitä suomalaisen luonnon muodossa. Mallistoni Neljä Vuodenaikaa tuo reippaasti väriä makuhuoneiden hämärään. Itse olen ehkä kyllästynyt niihin ikuisiin pampuloihin, raitoihin ja ruutuihin ja siksipä halusinkin luoda jotakin uutta ja meille ominaista. Hei, mikä onkaan sen ihanampaa, kuin köllähtää kesän vihreyteen tai syksyn syviin sävyihin. Mallistooni voi tutustua tarkemmin nettisivuillani www.lemondeco.fi

Metallia valaisimissa.

Tumman seinän syvyttä.

Erilaiset metallin sävyt ovat myös pop. Kulta, messinki ja onks suosittu kupari jo pasee? En tiedä, minä tykkään eniten kuparista, siinä on joku erityisen kosketteleva lämpö ja hehku. Valaisimissa näkyy metallia paljonkin. Yksinkertaiset, riippuvat valaisimet ryhmissä ovat varmasti katseenvangitsijat. Vaikka metalli on kova materiaali, niin niiden lämmin sävy, yhdessä valon kanssa tuo tilaan pehmeyttä. Aika kiva.

Olen varsin innostunut tämän hetken trendeistä. Tässä vain osa niistä ja varmasti jokaiselle löytyy se oma staili, mitä voi toteuttaa. Koti ei mielestäni ole sellainen paikka, missä mennään koko ajan viimeisten trendien mukaan. Pienilläkin muutoksilla saa ihmeitä aikaan. Tässä hetkessä innostun erityisesti tästä runsaudesta, kuosien rohkeasta käytöstä, rouheista pinnoista ja ennen kaikkea siitä, että ei tarvitse olla niin hirveen vakavissaan. Kodin tulisi olla lämmin, pehmeä, hokutteleva, hauska ja persoonallinen. Ollaan rohkeita, ollaan ennakkoluulottomia ja tehdään kodista se oman näköinen, mielenkiintoinen ja hauska kokonaisuus. Tarjolla on hurjasti mahdollisuuksia.

P:S Osa kuvista on haettu netistä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit jälkesi!