2.12.2015

Pink Island

Kotosalla pop-up on nyt ohi. Kaksi viikkoa hurahti tosi nopsaan ja viipyilevä tyytyväisyyden tunne jäi. Me tehtiin se! Oli oikeastaan aika mielenkiintoista "leikkiä" myymälää. Totista tottahan se oli, mutta se kesti vain sen kaksi viikkoa. Millaista se olisi, jos olisi oma myymälä keskellä Helsinkiä? Hyvää harjoitusta ja realiteettia. Päällimmäiseksi jäin tunne, että oikealla tiellä ollaan ja positiivinen palaute oli huikeaa. Kaikille iso kiitos siitä!

Nyt vedetään hetken henkeä eli yksi päivä. Huomenna suuntaamme Lontooseen ja se on yhdistetty työ/ideointimatka. Tapaamme paikallisia pop-up yrittäjiä ja selvitämme mahdollisuuksia vierailla Lemon Deco tuotteilla myös siellä. Kiinnostavaa. Käydään Design museum ja nykytaiteen Tate modern museossa. Ja yritetään saada liput musikaaliin. Ja tietenkin haistellaan sisustustuulia ja haetaan ideoita tulevaisuuteen.

Tiedotustilaisuus medialle 1.12 2015

Kohti uusia haasteita. Lemon Deco suunnittelee ensi vuoden matkamessujen Pink Island-osaston sisustuksen. Ol´la laa, se tulee olemaan herkullinen. Osasto on nyt ensimmäistä kertaa täällä Suomessa ja se on erityisesti suunnattu HLBT matkailuun. Ei varmasti ole vaikea arvata, mikä kodintekstiilimalliston väri on edustettuna? Tietenkin rainbow. Eli seuraavan kerran Lemon Deco on tavattavissa 21 - 24. 01 2016 Matkamessuilla. Tervetuloa!

1 kommentti:

Kiva kun jätit jälkesi!