7.12.2015

I love London

Kotona ollaan! Pikku matka Lontooseen oli virkistävä tuulahdus ja kaupunkina se on ehdottomasti yksi suosikeistani. En voisi kuvitella asuvani siellä, mutta siellä on aina antoisaa käydä. Ja tällä kertaa sääkin oli suhteellisen suosiollinen eli vettä ei satanut häiritsevästi koko aikaa.

Kulmilla



Petteri hopeakuono

My name is Bond. James Bond.
Kolme päivässä nähtiin ja koettiin paljon. Meidän rytmi näyttää olevan se, että liikenteeseen lähdetään aamusta ( ei toki kukon laulun aikaan ) ja illalla tullaan takas. Jalat huuti kyllä hoosiannaa, eikä unta tarvinnut paljon houkutella. Biletys ja illalla pubissa roikkuminen ei ole meidän juttu, eikä sitä oikein jaksa, kun päivän rampaa edes takas. Jokainen tietää, että Lontoossa välimatkat vie aikaa ja energiaa, eikä sinne hotelliin ole aina ihan yksinkertaista piipahtaa levolle.


Pakollinen

Toimii tai sitten ei

Alla sateenkaaren

Mulle tärkeintä matkoilla on se ihmisten ja uusien paikkojen näkeminen. Möllötellä vain ja istua kahvilassa, tai tässä tapauksessa käydä erilaisilla markkinoilla ( käytiin kolmetkin sellaiset katsomassa.) Töitäkin tehtiin, meillä oli sovittuna palaveri koskien mahdollista pop-up tapahtumaa Lontoossa. Siitä sitten myöhemmin lisää. Ja erityisen ihanaa Lontoossa on aistia se historian havina, sekä ihastella ja ihmetellä vanhaa arkkitehtuuria. Unohtamatta tietysti muodin tuulahduksia, on aina kiva katsoa, mikä on pinnalla. Tosin, emme ole enää niin takapajulassa, etteikö uudet muotivirtaukset näkyisi meidänkin katukuvassa. Mutta värikästä sakkiahan siellä on ja joukkoon mahtuu monenlaista viheltäjää.

Hupsista heijaa

Kello viiden tee

Menee vielä tovi

Käytiin design-museossa, modernintaiteen Tate-museossa ja Stomp-musikaalissa. Syötiin hyvin, ehkä vähän liikaakin, niin kuin aina lomalla. Istuttiin pubeissa olusella, ja nautittiin afternoontea paikalliseen tyyliin. Kierrettiin isoja markkinoita (ne on kivoja,) shoppailtiinkin vähän. En ollut ajatellut ostaa mitään, mutta eihän Lontoota voi ohittaa ilman ostoksia.

Uutta ja vanhaa

Akkunalla

No se

Rannalla tai siis joella

Mahottoman mukava reissu. Aika meni liian nopeaan ja Lontoosta jää sellainen tunne, että jotain hyvin tärkeää jäi näkemättä ja kokematta, mutta siksipä sinne voikin mennä aina uudestaan. Perinteisiä nähtävyyksiä ei tällä kertaa käyty, koska ne on jo nähty. Teen postauksia eri kohteista tarkemmin, niin ei tule kaikki yhteen postaukseen. Jaksatte lukea. Ainut matkustelumiinus tulee hintatasosta. Sitä on jotenkin tottunut siihen, että matkoilla kaikki on edullisempaa kuin täällä meillä. Lontoo on samoissa hinnoissa ellei peräti jopa kalliimpi. Okei, varmasti löytyy edullisiakin vaihtoehtoja, mutta lomalla ei juosta tarjousten perässä. Matkojen antia ei voi mitata rahassa. Niistä saa kuitenkin niin paljon voimaa ja jaksamista arkeen. Mä niin tykkään matkustaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit jälkesi!