12.11.2013

Persoonallista pintaa

Oman postauksen vaatii myös uniikit fototapetit, Canves-taulut ja sisustustarrat. Näillä, jos millä saat uniikkia jälkeä! Olen aika moneen kohteeseen suositellut jotakin persoonallista yksityiskohtaa. Onko se fototapetti omista kuvista tai joku upea taulu. Sivuillani seikkaileva ruusutaulu on yksi hyvä esimerkki sellaisesta. Otin makrokuvan ruusunkukasta, hieman ylivaloitin taustaa ja kuvasta tehtiin neljän taulun upea kokonaisuus. Yksi taulu on kokoa 80 x 80 ja näin saatiin aikaan näyttävä kokonaisuus.

Rakastan kuvaamista ja minulta löytyykin hurjasti eri vaihtoehtoja tauluille. Taulun, fototapetin sekä sisustustarran voi teetättää myös omista kuvista. Laitetaan niitä rakkaita muistoja seinälle tai pöytäpintaan, liukuoveen, ihan minne tahansa. Varmasti on uniikkia. Vaihtoehtoja näissäkin on lukemattomia ja autan tässä asiassa mielelläni. Laitan tähän taas muutamia kuvia esimerkkinä.


Tässä kohteessa eteistilan ja olohuoneen jakajaksi tarvittiin liukuovi. Mietittiin kuinka siitä saisi jotenkin kivan, eikä ihan sitä tavallista. Päädyttiin ottamaani kuvaan, missä voikukka on hedelmällisimmillään. Mikä parasta, tarra laskee upeasti läpi myös valon ja tunnelma on todella unelmat kevyt. Liukuoven pintaan teetätettiin siis kuvastani sisustustarra. Toimii!


Aina fototapetin ei tarvitse olla koko seinä. Se voi olla yksi iso kuva. Ottamani kuva on makrokuva liljanlehdestä. Raikas.


Canves-tauluilla saa myös kivoja yksityiskohtia. Tässä kolme mustavalkoista taulua ja niille on maalattu seinään kehys.


Tässä meidän mökin auringonlasku pääsi makuhuoneeseen Tikkurilassa.


Minä itse herään joka aamu koivikossa. Tapetti Bauhaus.






6 kommenttia:

  1. Ihan mielettömän hienoja noi on. Lilja etenkin on mun suosikki. Ja mieti, että jos vaikka vaan sekunnin myöhemmin oisit senkin kuvan ottanut, niin ei enää ois tullu samanlaista. Että uniikkeja tosiaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsiljoona kiitos! Niinpä, miksi tyytyä vähempään, kun voi saada enemmän? Kaikki tällainen uniikki ja persoonnallinen tulee ihan samalla vaivalla kuin se ihan tavallinen.

      Poista
  2. Huikean hyviä kuvia ja upeita toteutuksia!
    Olet taitava!

    VastaaPoista
  3. Oi kiitos! Tuo tuntui hyvälle :)

    VastaaPoista
  4. Tuo voikukkaliukuovi on minun suosikkini, ihana! Juuri katselin omia valokuvia ja kännykässä oli 1500 kuvaa koirista ja kamerassa toinen mokoma. Niitä en kyllä seinille haluaisi ;)
    -hss

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voikukka on kyllä hyvän mielen tuottaja. Ja aika kivat värit :)

      Poista

Kiva kun jätit jälkesi!