10.11.2013

Mistä rakkaus alkoi?

Tämä on ensimmäinen postaus, jonka teen Lemon Deco blogiini. Tervetuloa!

Tästä eteenpäin kaikki mun duunit ja kaikki se ihana, mikä liittyy sisustukseen, tulee olemaan täällä. Eilen luotiin pohja kaikelle ja nyt alan pikkuhiljaa laittamaan tänne matskua.

Portfoliossa on jo tehtyjä kohteita, juttuja koulutuksista ja kursseista. Blogissa taas päivitän ajankohtaisia ja työn alla olevia kohteita ja minua kiinnostavia sisustusjuttuja. Tarkoituksena ei ole päivittää joka päivä, vaan tämä on kanava esitellä tekemiäni töitä. Saatan höpistä välillä aiheenkin vierestä, mutta olkoonkin kaikki sellaista, mikä juuri sillä hetkellä koskettaa sydäntäni. Lemon Deco välilehdellä kerron enemmän itsestäni ja yrityksestäni. Sitäkin pitäisi vielä päivittää.

Juuri nyt on kiireinen viikonloppu. Miksi aina kaikki kiva ja duunit tahtoo kertyä samalla viikonlopulle?  No, en ota stressiä, täydennän blogia, jahka kerkeän. Kiirettä ei ole, mutta joutua pittää. Juurikin tänä viikonloppuna on ollut yhden kohteen viimeistely, saatiin verhot perjantaina ja niiden laitossa menikin eilen useampi tunti. Tänään olisi yksi erikoismaalauskohde. Sinne niin pitäisi makuhuoneen seinään maalata upea, uniikki pinta. Sekin ottaa oman aikansa, mutta on ah, niin ihanaa ja antoisaa tekemistä. Rakastan erikoismaalipintoja!

Yritän pitää postaukset helposti ymmärrettävinä, enkä läpise joutavia. Esittelen pieniä makupaloja valmistumassa olevasta kohteestani. Ihan loppuun asti hiottua ei vielä ole. Listaa, väriä, huonekalua ja stailausta vielä vaille, mutta muutamia kuvia jo napsin. Siitä siis oma postaus. Ole hyvä!

Ja hei, kiitos, kun kävit. Olemassa olostani saa kertoa ja yhteystietoni löytyvätkin sivuiltani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit jälkesi!