18.11.2013

Ostaa myy ja vaihtaa

Kohta olen asunut kokonaiset kaksi vuotta nykyisessä asunnossani ja pelkästään tieto siitä, että vaihto voisi olla mahdollinen, saa sykkeeni kiihtymään. Mikä onkaan mukavampaa, kuin hurauttaa elämässä taas pakka sekaisin ja ostaa uusi koti. Ongelmani on ollut se, että en oikein viihdy tällä alueella vaikkakin asuntoni on minulle juuri sopiva ja kuin itselle tehty. Kaksi vuotta on tarpeeksi pitkä aika yrittää totutella, mutta jos sinä aikana lähestymistä alueeseen ei tapahdu, niin ei sitä sitten tule ollenkaan. Näinköhän ensi vuosi on uuden kodin vuosi? Toivottavasti.


Jos ostan uuden kodin, turvaudun myynnissä ja ostossa ehdottomasti ammatti-ihmisiin. Minulla on se onni, että tuttavapiirissäni on hyvä kiinteistövälittäjä. Voin huoletta jättää kaiken tämän hyvinkin stressaavan tapahtuman välittäjäni käsiin. Sanotaan, että olisi hyvä, jos perhe -tai ystäväpiirissä olisi lääkäri, asianajaja, hammaslääkäri ja kampaaja. Liittäisin tähän listaan mielelläni myös hyvän kiinteistövälittäjän. Ja sellainen välittäjä on ehdottomasti Timo Leppänen. Hän työskentelee RE/MAX:illa ja on todella asiansaosaava huippu myyjä. Hän on hoitanut meillä jo kaksikin onnistunutta myyntiä ja auttanut esimerkillisesti uusien kotien löytymisessä. Voin vain todeta, että harvoin saa niin hyvää ja asialleen omistautunutta palvelua.

Timo pitää myös hauskaa blogia. Pääset tutustumaan Timon sivuihin ja blogiin yhteistyökumppanit otsikon alta, klikkamalla Myymmekotisi.fi linkkiä. Siellä on myös kaikki tarvittavat yhteystiedot, jos olet sattumoisin myymässä asuntoasi ja etsimässä uutta kotia itsellesi. Voin todella lämpimästi suositella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit jälkesi!