12.11.2013

Ei niin tavallista seinäpintaa

Teen vielä pikku postauksen erikseen erikoismaalauspinnoista. Koska ne ovat lähellä sydäntäni, ja miksi tyytyä vähempään, kun voi saada enemmän? Tässä tuo pitää niin paikkansa. Lähes samalla vaivalla saa uniikin seinäpinnan kuin ihan sen tavallisenkin. No joo, maalit on hieman kalliimpia ja tietoa / taitoa tarvitaan. Mutta lopputulos on kyllä jotakin ihan muuta kuin se yksivärinen, tavallinen seinäpinta. Eikä tämä nyt tarkoita sitä, että asunnon jokainen seinä pitää rätkiä erikoispintaa täyteen. Ei toki, yksikin tehosteseinä oikeassa paikassa antaa kotiin luonnetta ja hyvää energiaa.

Vaihtoehtoja on useita. Kannattaa tutustua niihin esim. Tikkurilan sivuilla, sieltä niitä löytyy joka lähtöön ja laitankin tässä muutamia esimerkkejä tehdyistä kohteistani ja malleista. Kannattaa olla rohkea ja avoin, mitä ihmeellisemmät väriyhdistelmät voivat toimia upeasti. Väriä ei kannata pelätä. Eikähän se ole kuin yksi maalattu seinä. Äkkiäkös tuon maalaa piiloon, jos alkaa kyllästyttää. Toki, erikoispinta voi myös olla luonteeltaan hyvinkin harmooninen ja rauhallinen.








2 kommenttia:

  1. Hei! Tosi hienoja kuvia ja töitä sinulla! Miten sie oot tehnyt tuon seinän mikä on sen sängyn takana? Haluaisin saman tyylisen meillekin.
    Ystävällisin terveisin Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, seinäpinnat ovat erikoismaalaustekniikoita. Sängynpäätyseinä on märkää märälle tekniikka, missä paria maalisävyä levitetään seinälle vapaalla tekniikalla lastan kanssa. Päällä myös lasyyri. Katso esim. Tikkurilan sivut, siellä aika hyvät ohjeet tekniikoille. Ei kun rohkeesti kokeilemaan.

      Poista

Kiva kun jätit jälkesi!