26.10.2015

Kodintekstiilit by Lemon Deco

Kodintekstiilimallisto alkaa olla myös lihaa ja verta! Voisittekohan te kuvitella, mille minusta tuntui, kun näin nämä söpöläiset ensi kertaa? Ihan äsken ei ole sellainen tunne vellonut ja hyväillyt sisintäni. Jos olisin ilennyt, niin olisin pikku itkut pirauttanut. Tätä on kuitenkin tässä viime kuukaudet lähes 24/7 mietiskellyt ja tehnyt asiaa kaiken tämän eteen. En mie sano, että nyt poimitaan kypsää hedelmää, tästähän tämä kaikki vasta alkaa!






Mutta hyvillä mielin olen ja erittäin tyytyväinen. Iso kiitos kuuluu tietysti mun kutojille. Loistavat Riikka Ovaskainen ja Petra Örnberg Design Tikki Oy:sta. He tekevät työtään samalla intohimolla ja tunteen palolla kuin minäkin ja on ihanaa huomata, että heille ei ole sama, minkälaista jälkeä käsistään laskevat. Tarkkaa ja ensiluokkaista käsityötä.





Vietin eilisen päivän Karkkilassa opetellen virkkaamaan. Se on sellainen taito, jota haluan oppia hallitsemaan ihan tulevaisuutta ajatellen. Riikan pitkä pinna ja ammattitaito tuotti tulosta. Tai ainakin melkein. Koevirkkasin eilisen illan ja hassuinta tässä on se, että teen niin kuin ohje sanoo, mutta jälki ei ole vielä sitä mitä sen kuuluisi olla. Neliöstä tulee ympyrä. Ehkä aloitan tekemään isoäidin ympyrää, niin saan aikaiseksi neliön.






Mitä tulee tuotteiden värimaailmaan, niin nyt uskallan olla niistä varma. Tiedän meidän skandinaavisen rauhallisuuden ja okei, värittömyydenkin. Mutta olisiko nyt oikea aika tuoda enemmän väriä ja hitusen rohkeutta sisustukseen. Tekstiileillä se onnistuu loistavasti. Piristystä arkiseen harmauteen ja löytyyhän sieltä tuttu ja turvallinen mustavalkoharmaa style. Täytyy myöntää, että mietin tovin, jos toisenkin, sateenkaaren uskallusta. Minusta se on hyvinkin hurmaava ja uskoisin, että meille sateenkaarilaisille kaivattu.






Osa tuotteista puuttuu vielä, mutta kuvista näette tämän hetkisen mallistoni värit ja yhdistelmät. Tuotteissa löytyy myös kudotut ja virkatut tabletit, kaitaliinat ja torkkupeitot. Loput saan ensi perjantaina ja ihan kohta silleen aukeaa Lemon Deco verkkokauppa. Jos olet tuotteista kiinnostunut, niin ennakkotilauksiakin otetaan vastaan. Nettisivuilla on kaikki tarkemmat tiedot yksityiskohtaisesti. Jos kiinnostus heräsi jo nyt, niin minulle voi laittaa sähköisesti viestiä.

Sen verta vielä mainostan, että koko mallisto on esillä 17.11 - 29. 11 Lasipalatsissa Kotosalla näyttelyssä. Siellä on myös sisustustaulut ja valaisimet esillä. Niin ja tietenkin kaikki kodintekstiilit ja vuodevaatemallisto. Lämpimästi tervetuloa!


4 kommenttia:

  1. Kertakaikkisen kutkuttavan mahtavaa :).
    Onko tuo ekan kuvan mattojen ja tyynyjen yks raita vähän sellainen mudan värinen vai ihan harmaa-harmaa? Se näyttää kuvissa mudalta ja se olis just niin mun väri. (Tai siis värittömyys, mutta kumminkin :)).

    Ja turkoosi on kans ihana! Kyllä mun on pakko tulla näkemään ja hypistelemään kaikkea ihan livenä. Sua kans :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Superkiitos Annukka! Kommentteja tarvitaan nyt ;)

      En malttanut odottaa kuvien kanssa ( tai on niin kiire ) ja kuvasin iltavalossa ja kuvat eivät anna värillisesti sataprosenttista vaikutelmaa ja just siks, sun on tultava paikan päälle katsomaan :)

      Raita on harmaan harmaa. Mut muta voisi olla seuraavassa mallistossa.

      Poista

Kiva kun jätit jälkesi!