3.11.2015

Tekstiiliperhe kasassa

Lähes kaikki mallikappaleet kodintekstiilimallistosta ovat nyt valmistuneet. Enää puutuu vain limesitruuna virkatut tyynynpäälliset. Kuvasin mallistoa viikonloppuna ja kuvia ajetaan sisään nettisivuille. Tämä on ollut hitaampi prosessi mitä odotin. Mutta hättäilemällä ei tule kuin heikkopäisiä lapsia. Toivottavasti nettisivut aukeaa pian. Se verkkokauppa osuus ei ole ihan yksinkertainen ja siksi tätä viivästettä. Mut eiks se mene niin, että hyvää kannattaa odottaa.

Vedenvihreä

Limesitruuna ( puuttuu virkatut tyynyt )

Ja mikäpä ettei. Minä ainakin olen tyytyväinen. Olen tyytyväinen työ jälkeen ja värimaailmakin natsaa kivasti. Mustavalkoharmaa toimii hyvin ja luulenkin, että siitä saattaa tulla monen suosikki. Mutta mikä estää hieman hämmentämästä ja sekoittaa väripakkaa? Väri-iloittelua elämään!

Rainbow

Mustavalkoharmaa

Pikkuinen pesä

Tänään tein sähkömiehen kanssa valaisimia. Se vasta on kivaa puuhaa. Vanhat, aikansa jo eläneet ja kaiken nähneet saa uuden elämän. Siitä tulee jotenkin hyvä olo. Valaisimet toteuttavat samaa rohkeaa värimaailmaa ja jos niille on kysettä, niin teen niitä jatkossa myyntiin asti.

Kaitaliina ja tabletit

Tabletit


Tabletit
Huomenna tulee loput mallikappaleet vuodevaatemallistosta. Talven jo sain ja nyt esittäytyy kevät, kesä ja syksy. On sanomattakin selvää, että se hetki on tärkeä. Sain muuten Printscorpiolta pienen makupalan videon muodossa. Se oli hauska. Siinä niin suunnittelemani syksyn pussilakana raksuttaa menemään suuressa painokoneessa. Ja niin vain tulee tunnistettava kuva, syksyinen vaahtera hehkeissä väreissä matinkylästä. Mahottaman jännää. Mutta näistä sitten lisää myöhemmin.

P:S Mikä on sun suosikki kodintekstiilimalliston väreissä?


4 kommenttia:

  1. Vedenvihreä on ihan mun! Aivan herkku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kaunis ja raikas värimaailma. Kiitos!

      Poista
  2. Mustavalkoharmaa ja vedenvihreä. Näin viime yönä unta, että niitä sai myös kylpypyyhkeinä :). Vinkvink..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajatuksissa yhtä sun toista. Ties mihin tää vie.

      Kiva hei, kun pyörii unissa :)

      Poista

Kiva kun jätit jälkesi!