19.10.2015

Kalkyylit kohillaan

Käytiin perjantaina hakemassa Perniöstä ostetut huonekalut. Sieltä niin Maurin makasiineilta. Vuokrattiin paku ja sillä piipahdettiin. Tuotiin kotiin muutama viikko sitten ostettua tavaraa Kotosalla näyttelyyn. Siinä olisi nyt hiukkasen duunattavaa. Pitäisi vain jostakin löytää työtila. Alkaa tää mun työhuone himassa olla jo aika kaaottinen. Jos joku tietää Helsingistä edukasta työtilaa, missä voi maalata ja toteuttaa, niin ei kun viestiä tulemaan.

Ruostetta, mitähän tästä tulisi?


Ainakin kiikkutuoli...

Viikonloppu sujui suunnitelmaa tehden. Nyt eletään sen verta asiatäytteistä ajanjaksoa, että on hyvä tehdä työlukujärjestys. Sitä oli kiva tehdä.  Siitä näkee selvästi, mitä pitää tehdä ja milloin, sekä huom. myös jo tehdyt. Mikä fiilis, kun saat ruksattua tehdyn homman yli. Tehtiin myös kalkyylit. Hah, sanooko mitään? Ei sanonut mullekaan, mutta ovat siis laskennallisia toimenpiteitä ja tarkoittaa sitä, että lasketaan noin niin kuin katelaskelmaa. Monta, monta huomioitavaa asiaa, ja saatiin kuin saatiinkin tuotteille hinnat.

Ikäisekseen...

...hyvässä kunnossa.

Löysin makasiineilta taas kaikkea pientä kivaa. Vanhoista ikkunapokista on tulossa taulu. Se ja paljon muuta esillä Kotosalla näyttelyssä. Enää kuukausi ja ollaan käsillä. Jesh!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit jälkesi!