20.7.2015

Trash

Möksällä on aikaa touhuta ja luovuus minussa nostaa päätään. Askartelin Trash-designia. Ostin vanhoja lamppuja kirppareilta ( saa pilikkahintaan ) ja annoin niille uuden elämän. Okei, testasin toimivuuden jo kirpparilla, mut ei uuden sähköisen tekniikan vaihtaminenkaan ole ongelmallista. Mut nää siis toimii ja ovat käyttökamaa.

Uusiokäyttöön kiitos
Poistin vanhat varjostinkankaat ja virkkasin matonkuteesta uuden. Isolla koukulla, on nopiaa ja näppärää. Toki, hetki piti pähkäillä ja purkamaankin joutui ja nämä ovat sellaiset prototyypit. Työ tekijäänsä kouluttaa, sano.

Jälleen syntynyt
Valaisimen jalat maalasin liukuvärjäten mustaharmaaksi. Mulla on kuteissa värinä musta, valkoinen ja harmaa. Valaisin on enemmänkin tunnelmavalo, sen verta tiivistä virkkausta. Mut kuka estää tekemästä isomalla koukulla ja näin saadaan enemmän valoa tarvittaessa.

Aloitin tekemisen tabletista. Niitähän nyt iltapuhteilla virkkaa vasemmalla kädellä. Se on meditatiivista hommaa, siinä lepää sielu ja ruumis. Jatketaan. Olisiko seuraavana matto tahi sängynpeitto. Jesh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit jälkesi!