27.11.2015

Salone del Mobile lukijamatka


Lähestyn sua mielenkiintoisella ajatuksella. Olemme järjestämässä ”Lemon Deco - lukijamatkaa” Milanon Salone del Mobile messuille 14.4 - 17.4 väliselle ajalle. Ajattelin, että sinua saattaisi kiinnostaa tällainen yhteinen matka sisustuksen mekkaan huhtikuussa. Ajatuksessa on mukana mun Ukko, joka hoitaa kaiken mitä matkustamiseen tulee ja minä toimin suloisena emäntänä lukijamatkalaisille. Päivi Korjonen ( Italia asiantuntija ) vastaa kaikista tapaamisista ja järjestelyistä paikan päällä. Ideana se, että saadaan kaikki mahdollinen irti tehokkaasti tässä neljässä päivässä. 



Me hoidamme kaiken mitä matkaan liittyy. Lukijamatkalaisen ei tarvitse tehdä muuta kuin nauttia matkasta ja sen sisustuksellisesta annista. Olemme tehneet alustavat aikataulut ja ohjelmat. Toiveissa olisi saada vähintään 10 henkilöä, mielellään enemmän. Mitä enemmän lähtijöitä, sitä edullisemmaksi matka tulisi meille. Ollaan laskettu alustava hinta 14 henkilölle ja silloin hinta olisi tuolla 1800 euron kieppeillä. Hinta siksi suurehko, koska Milanossa messujen ajan majoituksen hinta lähes kolminkertainen! Mutta niin kuin sanoin, mitä enemmän lähtijöitä, sitä edukkaampi hinta.

Noh, mitä hinta pitää sisällään? Tässä alustava ja viitteellinen ohjelma ja aikataulutus.

Torstai 17.4 
Saavutaan Milanoon n. klo: 10.00
Vierailuja design-valmistajilla / studiolla / lounas
Majoittuminen
Illallinen

Perjantai 18.4
Heti aamusta messuille ja siellä koko päivä
Illallinen

Lauantai 19.4
Fuori Salone ( tavataan suunnittelijoita ja tutustutaan kohteisiin )
Lounas
Vapaata shoppailua
Illallinen

Sunnuntai 17.4
Fuori Salone ( tutustuminen kohteisiin )
Lounas
Klo:15.00 Lähtö kentälle
Klo: 18.00 Iltalento Hki

Yöpyminen Milanon kaupungin ulkopuolella, kolmen tähden hotellissa. Meillä käytössä oma bussi ja kuljettaja, jolla liikumme messuille ym. Kaikki tämä varmistuu ja lyödään lukkoon, heti kun tiedetään mahdolliset mukanaolijat. Ja kiinnostuneiden määrä tietysti lyö lukkoon lopullisen matkan hinnankin.  Varmasti mukaan tulossa hauskaa porukkaa ja uskoisin, että tiedossa voisi olla elämyksellinen ja ikimuistoinen matka. Mitäpä olet mieltä? 

Asiassa olisi hyvä toimia suht nopealla aikataululla. Nyt lennot vielä edullisemmat ja edullisia yöpymispaikkoja alkaa olla rajoitetusti. Messut on, niin kuin varmasti tiedät, maaliman suurimmat ja se must juttu. Lähetään! Kiinnostuneilta yksityisviesti s-postiini. 


2 kommenttia:

  1. En kestä miten ihanalta kuulostaa! Yhyy. Olis niin ihanaa sanoa, että olen mukana, mutta ikävä kyllä, en mitenkään pysty perustelemaan tätä Ukkelille, kun justiin torppasin samanhintaisen viikon golfreissun, jota hän ehdotti. Mutta siis ihan huippu reissu varmasti ja toivon todellakin, että saatte bussin täyteen iloisia matkalaisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tasapaino taloudellisessa suhteessa on tärkeä. Joskin rouvan sisustusmatkat ovat tietysti etusijalla ja näin lähtö olisi ollut perusteltu sijoitus. Mutta joku toinen kerta sitten. Varmasti hauska reissu tiedossa ja odotamme tarpeeksi osallistujia.

      Poista

Kiva kun jätit jälkesi!