7.9.2015

TULOSSA PIAN!

Lemon Decon nettisivut ovat tekeillä ja avautuvat pian. Saatoit saada esitteen ja eksyit kenties tänne sivuille. Olen pitänyt pari vuotta Lemon Decon blogia, valitettavasti postauksia ei ole vielä paljonkaan. Mutta asiaan on tulossa muutos. Tänne näin jatkossa laitan uunituoreet kuulumiset siitä, mitä kaikkea onkaan meneillään.

Makkari. Tapetti Bauhaus

Sisustustauluja

Valoa ja Väriä

Mallistoni värimaailma
Tässä muutamia kohteita joita olen suunnitellut. Kaikista ei ole kuvaa, sillä en tahdo sivuille sellaisia töitä, jotka eivät ole sataprosenttisesti kätteni jälkeä.

Mustaa valkoista ja pirskahdus väriä

Keltainen keittiö

Kuvioo

Tapetti kuvasta
Muutamia tapetteja ottamistani kuvista, samoin sisustustauluja. Niitä on jatkossa tarjolla enemmänkin ja osto tapahtuu nettimyymälästä. Kunhan saan sen auki ja tehdyksi.

Pikku parveke

Mallsiton mustavalkoharmaa

Vedenvihreää

Taustalla tapetti
Kodintekstiilimallisto nostaa kovasti päätään ja mallikappaleiden tuotantokin pitäisi käynnistyä lähiaikoina. Se ja kaikki muu julkaistaan marraskuussa Helsingin Lasipalatsissa pop-up tilassa. Siitä lukijoille vielä tarkemmin myöhemmin.

Yhden kohteen ilmettä

Rainbow

Kaitaliina ja valaisin
Kovasti paljon hommaa näin alussa, mutta hurjan mielenkiintoista. Minua voi seurata jatkossa sosiaalisessa mediassa ja tietysti omilta sivuilta ja täältä blogista. Vuoden 2016 alkuun mennessä kaikki pitäisi olla valmiina. Ollaan kuulolla! Kiva, kun kävit.




2 kommenttia:

  1. Uuu miten jännittävää. Täällä odotellaan mielenkiinnolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Step by step. Intresanttia on myös itselle, uuu...

      Poista

Kiva kun jätit jälkesi!