17.9.2015

Syty valolle

Ostin tällaisen, voisiko sanoa, opaskirjan. Huomasin mainoksen lehdessä ja innostuin hetioitis. Tää on jotenkin niin jännää, että en olisi voinut kuvitellakaan, että tästäkin asiasta voisi olla opaskirja. Mut niin vaan tulla tupsahti nenän eteen ja ajattelin, että tämähän on just sitä mitä tarvitsen.
Olen silmäillyt kirjaa, tarkemmin en ole vielä tutustunut, mutta vaikuttaa oikein oivalliselle oppaalle.



Näitä valaisimia alkaa olla nurkat täys. Tämän kaunokaisen löysin Habitare-messuilta ja se onkin seuraava muutokseni kohde. Ainut ongelma tässä on se, että nyt pitäisi jo löytää se työhuone. Ihan himassa ei viitsi alkaa maalien kanssa suhaamaan, on pian koko asunto yhtä maalia. Tuskin maltan odottaa, että pääsen antamaan uuden elämän vanhalle rouvalle. Hmmm, mistä tuli tuo feminiinisyys. Jotenkin hän on vanha rouva ja mieleen tulee, että on edesmennyt ballerina. Jaa, voihan se olla, että tämä nimenomainen valaisin on palvellut jotakin kuulua balleriinaa. Kaikilla on oma tarinansa.






Nettisivut on tulossa! Aikansa se ottaa, koska haluan sivuille uusia kuvia uudesta kodintekstiilimallistosta. Mutta sieltä ovat kaikki tulossa! Vuodevaatemallisto, sisustustaulut ovat myös työn alla. Kunhan kaikki on valmista, niin varmasti se täällä näky ja kuuluu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit jälkesi!