30.9.2015

Maurin Maksiini

Uuden yritykseni yksi tuoteperhe tulee olemaan vanhan tavaran duunaus uuteen elämään eli Trash Design. Olin kuullut huhuja, että Perniössä on Maurin Makasiini, vanhan tavaran taivas ellei peräti paratiisi. Paikka kyllä yllätti tavaran paljoudellaan. Se oli sellainen aarreseikkailu, että oksat pois.



Upeita vanhoja arkkuja

Äkkiä voisi ajatella, että eihän täältä mitään löydä. Tavaraa on kerroksittain, limittäin, lomittain. Pöydät täynnä, huoneet täynnä, joka paikka täynnä. Ei tiedä mihin silmänsä laittaa, koska näkemistä ja kokemista on huru mykke. Sitä kaikkea pitää hetki sulatella ja vaeltaa paikassa pikku hiljaa ja antaa kaikelle mahdollisuus. Tuli just sellainen olo kuin lapsena leikkiessä aarteen etsintää tai jotain merirosvojuttuja. Hauskaa oli.

Ota minut

Ja näitä oli joka nurkalla

Tehtiin löytöjä. Tehtiin paljon löytöjä. Etsittiin sisustustavaraa marraskuussa avattavaan pop-up tilaisuuteemme. Löydettiin makeita vanhoja huonekaluja, löysin myös valaisimia uusiotuotantoon ja löysinpä upean vanhan metallikulhon vuodelta 48. Hei, jos etsit esim. vanhoja ikkunoita tai ovia, niin valikoima on laaja ja hyvinkin kirjava.


Mitähän mistähän
Mun pikkupää näki hurjasti mahdollisuuksia ja sanoinkin Hra. Maurille, että seuraavan kerran tulen kuorma-autolla. Siihen hän vain totesi, että osta kerralla koko putiikki. Idea ei huono, mutta ehkä just tähän kohtaan ei ihan ajankohtainen. Mutta varmasti tulen asioimaan paikassa uudelleen ja tekemään tarvittavia löytyjä.

Ystäväni Minna mittaa meille pöytää

Tikkaat tarpeeseen
Itse Hra. Mauri Makasiini oli huumori miehii. Ja todettakoon nyt vielä, että hintatasokin on varsin kohtuullinen. Tullaan pois pääkaupunkiseudulta, niin hinnatkin ovat inhimilliset. Suosittelen todella käymistä paikan päällä, tehkää mukava päiväretki. Seutuhan on muutenkin kaunista ja just kivan matkan päässä. Maurin Makasiini osoite on Raitakorventie 2 A Perniö. Tiedusteluja voi soittaa 0400-014876.

Pintaa

Asetelma

2 kommenttia:

  1. Huuuuh. Onpahan paljon kaikkea. Vaatii tosiaankin silmää ja kärsivällisyyttä bongata aarteet aarteiden joukosta.

    Ja hei. Jos kumminkin päädyt ostamaan, niin nimenmuutos olis kyllä tosi helppo. Markun makasiini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaiken sen romun keskellä oli paljon mielenkiintoista tavaraa. Siellä pitäisi viettää hetki, jos toinenkin.

      Usko tai älä, mut mun lempinimi on ollut joskus Mauri Antero :)

      Poista

Kiva kun jätit jälkesi!