28.2.2017

Onko tässä Suomen kaunein koti?

Minulla on ollut suuri ilo ja kunnia vuodevaatettaa Suomen kauneinta kotia. Tänä vuonna ko. ohjelmassa kilpailee Minnan ja Pekan upea ja rakkaudella laitettu koti. Se esiteltiin jo muistaakseni ensimmäisessä jaksossa ja kilahti samantien jatkoon. Enkä yhtään ihmettele. Tuomarit kautta linjan olivat hyvin vaikuttuneita ja jopa innoissaan. Täällä kotikatsomossa jännättiin kovin, mutta nähtyäni jakson muut kohteet, olisi kisasta tipahtaminen ollut epäreilua. Nyt odotetaan innolla loppukilpailua ja toivotaan, että tässä olisi Suomen Kaunein koti.

Kesäkuosi

Asunto on täynnä upeita yksityiskohtia ja tiedän, että perheen isäntä on kätevä käsistään ja remontti on täysin itse suunniteltu ja toteutettu. Siksi se on niin uniikki ja ajatuksella toteutettu erittäin toimivaksi ja kauniiksi kokonaisuudeksi. Koti on valoisa ja pohjaratkaisultaan tyypillinen kuusikymmentä luvun rivitalo.Perheen rakkaus aitoihin vintage huonekaluihin tekee kodista lämminhenkisen ja elämälle tarkoitetun. Siellä on sopivassa suhteessa uutta ja vanhaa niin, että ei tule sitä ikävää olen museossa tunnetta.  Päinvastoin, kodissa on upeita klassikoita, hienoja valaisimia ja yksityiskohtia. Ei oikein tiedä minne katsoisi ja koskettaisi, joka puolella on kiinnostavaa koettavaa.

Syksykuosi

Voisin kirjoittaa kodista pienen novellin. Jos kohde kiinnostaa, niin voit seurata Minnan ja Pekan pitämää theolivegreenwindow blogia, siellä paljon tarinaa mm. remontista, kodin yksityiskohdista, rakkaudesta designiin ja uusin postaus myös Lemon Decon vuodevaatteista. Siellä seikkailee myös perheen Urho koira, joka oikeasti rakastaa poseerata kuvissa ja on aikamoinen lutunen. Äänestetään Minnan ja Pekan koti tänä vuonna Suomen kauneimmaksi kodiksi! Käykää ihmeessä kurkkaamassa blogi, siellä on paljon kiinnostavia juttuja ja upeita kuvia kodista!

Voi Urho!2 kommenttia:

 1. En heti muistanut kotia, mutta kävin kurkkaamassa blogiin ja heti muistin sen hyvinkin. Alakerrassa taisi olla iso punainen kulmasohva?

  Tykkäsin asunnon tyylistä, koska olen puuhullu :).

  Ja kivasti postasivat myös sun sun suunnittelemista vuodevaatteista. Näyttävät niin hienoilta kuvissa. Luonto sisällä sängyssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sama hima. Asunto on kyllä uniikki kauneus ja mua puhutteli erityisesti vanha design.

   On aina kiva saada hyvää palautetta. Kauniisti sanottu, luonto sisällä sängyssä :)

   Poista

Kiva kun jätit jälkesi!