14.9.2016

Upeaa muotoilua

Habitaren parasta antia ovat aina nuoret muotoiljat. Aina löytyy jotakin uutta, jännää ja idearikasta. Voisin nostaa tänne useitakin muotoilijoita, mutta nyt esittelen kaksi uutuutta, jotka pistivät heti silmään osastolla. Ennen kaikkea arvostan sitä yrittämistä ja lujaa uskoa itseensä. Käykää tsekkaamassa yritysten nettisivut, siellä lisää infoa ja kuvia. 

UIJUI tuoli

Kaunista muotoilua

Tapasin The Block osastolla UIJUI yrityksen suunnittelija Aaro Martikaisen. Hänen koivuvanerista suunnittelemat tuolit ja pöydät olivat upeaa suomalaista muotoilu. Ja yksinkertaisuudessaan hyvin kauniita, niin kuin me suomalaiset olemme. Varsinkin oleskeluun tarkoitettu tuoli oli kuin hifistelty kiikkutuoli. Erittäin hyvä ja joustava istua, sellainen aivan pieni kiikuttava liike sai minut mummolan kuistille kiikkustuoliin. Sen verta olin utelias, että sain tietooni kuluttajahinnan, joka oli varsin ystävällinen. Harkitsen näitä uuteen kotiini. 

Puhveli tuoli

Toinen vaikuttava kotimainen nuori muotoilija oli Mikael Lehtinen DIMIRIVER yrityksestä. Häntäkin oli erittäin mielenkiintoista jututtaa ja hänellä oli oikein esitekansio siitä, kuinka tämä hurmaava Puhveli tuoli on syntynyt. Hirvittävä määrä työtunteja ja nyt ollaan tässä. Uutukaisen kanssa Habitaressa, toivotan niin onnea ja menestystä molemmille. Tämä Puhveli tuoli on sisä ja -ulkokäyttöön soveltuva. Kaunista ja linjakasta muotoilua. 

2 kommenttia:

  1. Just noi Uijuit oli niin mun. Täydellisen yksinkertaisen nerokasta muotoilua ja todellakin hyvä myös istua. Ja tässä kun ollaan siinä kiikkutuoli-iässäkin, niin keinunnasta plussaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin arvasin, että nämä ovat Annukan tuolit.

      Baithiwei, omistan kaksikin kiikkustuolia. Odotan uudelta kodilta enemmän neliöitä, jotta saan ainakin toisen kotiin. Sit Ukon kans tapellaan kumpi siinä saa kiikkua ;)

      Poista

Kiva kun jätit jälkesi!