18.7.2014

Päivä Porvoossa

Hei Hoi! On jokunen tovi vierähtänyt, kun tänne olen postaillut. Se ei suinkaan tarkoita sitä, että en olisi mitään tehnyt. Kyllä tässä muutamia kohteita on työn alla ollut, mutta se kuvapuoli tahtoo olla vähä niin ja näin. Enhän minä ole siellä niitä sitten valmiina enää kuvaamassa. Ikävää, koska olisi kiva saada omaa matskua tänne näin.





Mutta heinäkuun Kauniit Kodit lehti on ilmestynyt missä on yksi suunnittelemani kohde. Siitäkin odotan "oikeita" kuvia lehdeltä, jotta voisin ne tänne postaa. Kaikki vie niin kauhiasti paljon enemmän aikaa. Mutta jossakin vaiheessa.





Kävin tänään pitkästä aikaa Porvoossa. Sehän on sisustajan paratiisi! Kivoja liikkeitä kaupunki täys ja mukaan lähti pitkään toivelistalla ollut härän kallo. Onks se härän, en tiedä, mut upia se on. Otin muutamia kuvia teidänkin iloksi ja tehkää ihmeessä kesäinen retki Porvooseen. Muutama kiva liike mainitakseni Kretuliini, Sasu`s Playhouse, Åtta ja Jokikatu. Toki, monta, monta muutakin mukavaa putiikkia löytyy! Eikä kannata unohtaa upeita ruokapaikkoja, niitäkin löytyy runsain mitoin. Itse kävin syömässä Joenrannassa Fryysarinrannan kalapöydän. Yksikertaista ja hyvää ruokaa. Eikä miljöö ja palvelukaan ollut hassumpi. Sinne siis sankoin joukoin Porvooseen viihtymään. Oiva päiväretken kohde.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit jälkesi!