24.11.2015

Pop-up

Ensimmäinen verkkokauppa ostos on suoritettu! Hetki oli juhlava. Yksi kappale kudottuja tyynyjä lähtee valmistuttuaan Sastamalaan. Sähköpostiini saapui tämä ilouutinen ja voitte uskoa, että se tuntui hyvälle. Niin kuin olen jo varmaan aikaisemmin todennut, niin nyt se työ vasta alkaa. Nimittäin myynti ja markkinointi.

Taulujen pintaa näyttelyssä

Ihmisiä pop-upissa on käynyt tasaisesti. Mitään yleisöryntäystä ei ole ollut havaittavissa. Kauheasti paljon ollaan ikkunoista ja näyttelystä kiinnostuneita, mutta jostakin kumman syystä ei uskalleta tulla sisälle asti. Osa asiakkaista kertoo luulleensa, että meillä on varmaan pääsymaksu. Ja näin jälkikäteen voi olla viisas ja kokemuksesta oppii, että ikkunassa olisi pitänyt olla myös iso tarra - pop-up myyntinäyttely.

Olen myös ajatellut, että se haaveilemani showroom olisi kyllä asiaa. Olisi aivan mahtavaa, että kaikki Lemon Deco tuotteet olisi jossakin pysyvästi livenä nähtävillä. Ylitettyäni kynnyksen siitä, että ylipäätään tuon aikaansaannokset esille ja saatuani kuitenkin niin paljon hyvää palautetta, oma showroom olisi perusteltua. Kaikella on aikansa ja paikkansa, se tulee vielä, jos niin on elämässä tarkoitettu.

Kauniisti kulunut ovenkahva. 

Viikko takana Kotosalla näyttelyä. Päivät tuntuvat välillä pitkille, varsinkin sateisen harmaat tunnit, kun ketään ei käy. Välillä tupa on täynnä hulinaa ja silloin aika rientää siivillä. Pitkän hektisen ajanjakson jälkeen tämä rauhoittuminen tuntuu oikeastaan hyvälle. Tärkeintä on kuitenkin saamani palaute, ja tämä tilaisuus on ollut oiva suunnannäyttäjä. Oikella tiellä ollaan ja kohti uusia tuulia mennään. Kiitos kaikille kävijöille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit jälkesi!