9.11.2015

Hyvää stailii

Malliston lanseeraus ( jos näin hienosti saa sanoa ) lähestyy. Joo, pientä paniikkia ilmassa, mutta se kuuluu asiaan, eiks niin. Kaiken tämän keskellä pitää muistaa myös ajatella, että elää unelmaansa. Tekemistä riittää ja täytyy ratketa moneksi. Muistan kesällä, kun mietin, että pop-up ja uuden yrityksen perustaminen tulee aikamoisin päällekkäin ja kuinka siitä selviää kunnialla. Molemmissa riittää pohdintaa ja tekemistä, mutta toisaalta, ne ruokkii toinen toisiaan.



Tietty hektisyys pitää ihmisen liikkeessä ja sitä saa uskomattoman paljon aikaiseksi, kun haluaa. Okei, illalla on niin poikki, että kissaa ei kykene sanomaan, mutta sitä varten on lepo olemassa. Tämä kaikki on niin mielenkiintoista, että siitä saa myös voimaa ja energiaa.



Odotan kyllä sitä hetkeä, että pääsen taas kuvamaan ja suunnittelemaan uusia tuulia. Rauhoittuu niin, että voi ajatella luovasti. Uusia ideoita pukkaa ja odotankin, että pääsen niitä jatkojalostamaan. Varattiin jouluksi matka etelään. Kamera messiin ja siellä voi keskittyä rauhoittumaan olennaiseen. Kiva, kiva. Loppuvuoden hektisyys palkitaan.  Se on palkintomatka itselle. Se on tärkeää.



Lasipalatsiin ( manskulla ) on ilmestynyt hauska pop-up kahvila. Sisustus puhutteli minua ja varsinkin värimaailma. Kaiken ei tartte olla niin kliinistä. Tässä kivasti rento fiilis ja nasta toteutus. Jotenkin eurooppalaisen oloinen. Hyvä, hyvä, lisää tällaisia!

Nettisivupalaveri oli perjantaina. Hienoa jälkeä ja nyt viedään hienosäätöä sisään ja eletään toivossa, että sivut aukeaa pian. Taisin jo mainita, että verkkokauppa vaatii aika paljon ja senhän pitää toimia ja olla pystyvästi valmis ennen kuin mennään eetteriin.

2 kommenttia:

  1. Olen varma, että sivuista tulee huiput! Mutta verkkokaupan perustaminen (ja ylläpitäminen) ei tosiaankaan oo mikään ihan toisen käden juttu niinkuin kaikista niistä "perusta verkkokauppa helposti"-mainoksista vois äkkiseltään kuvitella. Ihan törkee homma! Mutta niin se kai aina on, että ne pohjatyöt on ne pahimmat, homma kuin homma, ja siitä eteenpäin sit helpottaa. Tsemppiäääää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori, kun vastaus on viivästynyt. Pikkasen haipakkaa juu. Sivut kasassa ja nyt alkaa sit varsinainen käyttöopettelu. Onneksi olen silleen siunattu, että mulla on mikrotukihenkilö :)

      Poista

Kiva kun jätit jälkesi!