18.11.2015

Kotsalla, nettiä ja verkkokauppaa

Kotosalla näyttelyn avajaiset onnellisesti takanapäin! Päivä hujahti kuin siivillä ja vatsanpohjassa kutkuttava jännitys katosi ihmisvilinään. Itse näyttelyn pystytys on juuri sitä mitä rakastan. Meillä on tyhjä tila ja se täytyy visualisoida kauniiksi kokonaisuudeksi. Okei, tiettyjä rajoitteita on ja on pakko tehdä kompromisseja, mutta pääsääntöisesti olimme tyytyväisiä. Näyttelystä tuli juuri sellainen värikäs ja mukavalla tavalla kotoisa.

Sisustuskuvia

Enkelin tanssi valaisin

Hommaa on ollut yllin kyllin, mutta ihminen on onnellinen, kun saa tehdä sellaista mihin tuntee paloa ja intohimoa. Palautteesta sain huomata, että ihan metsään ei menty. Totta kai, se tuntuu hyvälle. Kiinnostus ja kiitos oli palkinto tehdystä työstä. Eikä pelkkä kiitos riitä, kauppaa tehtiin jonkun verran ja se on tietysti aloittelevalle yritykselle tärkeää. Toteutunut kauppa mahdollistaa kaiken tämän, että voin tehdä ja toteuttaa sitä mitä rakastan. Jos oikein tarkkoja ollaan, niin nyt mallisto on luotu ja nyt alkaa varsinainen työ. Kiinnostuksesta päätellen, oikeilla jäljillä ollaan. Hyvä.

Lemon Deco valaisimia

Tunnelmia

Nettisivut ja verkkokauppa on vihdoin avattu! Pitkän vääntämisen jälkeen ollaan päästy maaliviivalle. Prosessi on ollut mielenkiintoinen ja on ollut opettavaista huomata kuinka niitä tehdään. Ei ihan maailman yksinkertaisinta hommaa, varsinkin verkkokaupan osalta. Monta, monta asiaa ja tietotekniikan tuntemus on iso etu. Ihminen joka ei tee tietotekniikkaa työkseen on välillä aika kädetön. Mutta onneksi sitä varten on olemassa ammattiosaajat ja tämä matka sivujen valmistumiseen on ollutkin erittäin kiinnostava.

Aini Tolosen valokuvataidetta

Minna Räsäsen maalauksia

Täydellisyyden tavoittelijana en ole vielä kaikkeen ihan tyytyväinen. Olenko koskaan? Haluanko jotakin sellaista mitä ei voi toteuttaa? Okei, kaiken voi toteuttaa, mutta se onkin jo sitten talouspoliittinen kysymys. Pientä säätöä tehdään vielä itse, älkää hermostuko ja takertuko pikkuseikkoihin. En itse olisi vielä halunnut sivuja eetteriin ja sitä viilausta voisi tehdä loputtomiin. Eihän sellaisesta mitään tule, joskus on vain laitettava touhulle piste ja nyt verkkokauppa toivottavasti toimii ongelmitta ja pääpiirteittäin sivut ovat selkeät ja ihmisystävälliset.

Käy kurkkaamassa sivujani ( www.lemondeco.fi ) ja sieltä löytyy nyt kaikki se mitä olen tässä viime ajat touhunnut. Ja Kotosalla näyttely on aina 29.11 asti, siellä kaikki tuotteet ja minä livenä tavattavissa. Tervetuloa myös sinne!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit jälkesi!