16.5.2016

Sympaattinen Muurlan opisto

On aina mahtavaa oppia uutta ja sainkin viime viikolla tuntea sen hurman. Kaksi päiväinen sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin kurssi Muurlan opistolla oli antoisa, mukava ja innostava. Paljon tuttua asiaa, mutta paljon myös uutta ja ihmeellistä.

Paikkana tuo sympaattinen Muurlan opisto oli kyllä hurmaava. Noustuani autosta opiston pihaan, minut valtasi jännä merkityksellisyyden tunne. Niitä tunteita, joita on vaikea sanoiksi pukea. Tultiin keskelle maaseutua ja vanhaa pihapiiriä, sellainen rauha. Olin ajatellut, että ajan mökille yöksi, mutta päätinkin jäädä opistolle ja sain ihan oman huoneen käyttööni. Pakko myös mainita, että opiston keittiön tarjonta oli oikein maukasta ja ihanaa kotiruokaa.

Ja tietysti parasta antia näillä kursseilla on aina se, että saa tutustua uusiin ihmisiin ja on paljon antoisaa vuorovaikutusta. Tapahtumissa verkostoidutaan ja luodaan kenties tulevaisuuden kannalta tärkeitä kontaktejakin. Se on aina mahtavaa.

Todistetusti todistettu

Asiaa tuli ihan vietävästi, mutta opettajan selkokielinen opetus takasi sen, että kertaakaan en pudonnut kärryiltä ja näin mielenkiinto asioita kohtaan säilyi intensiivisenä koko kaksi päivää. Hauskinta oli tehdä annettuja oppeja ryhmätyönä. Päästiin siis heti kokeilemaan käytännössä digitaalista markkinointia. Ja sehän nyt on tietysti tänä päivä aika tärkeää ja oleellinen asia yrittämistä.

Uskon merkityksiin ja tarkoituksiin. Minut ohjattiin tänne myös siksi, että Muurlan opistolla järjestetään myös valokuvauskursseja. Jotakin tällaista olen mielessäni miettinyt, mutta en ole vielä sitä ajatusta pidemmälle osannut viedä. Jotakin olen vain halunnut elämääni. Ja tässä se nyt on. Kurssi tuli mun luo, ja eilen tein sähköisen ilmoittautumisen syksyllä alkavalle, vuoden mittaiselle valokuvauskurssille. Arvata saattaa, että olen enemmän kuin innoissani!!

Muurlan opistolla on paljon mielenkiintoisia lyhyt kursseja. Sellaisia viikonlopun kestäviä. Mikä onkaan ihanampi ajatus, kun viettää viikonloppu oppien uutta ja samalla nauttia rauhasta ja pikku kylän idyllistä. Voin lämpimästi suositella. Itsekin tuossa katselin kurssitarjontaa ja siellä olisi huru mykke vaikka mitä mielenkiintoista.

2 kommenttia:

  1. Heti piti käydä googlailemassa Opiston sivut ja siellä tosiaan näyttää olevan kaikkea mielenkiintoista ja houkuttavaa. (Sekoitin vaan Muurlan Muurameen ja ajattelin, että on liian kaukana, mutta ei ollutkaan Jyväskylän, vaan Salon lähellä. Muuttaa asian :)).

    Onko ne vuoden kestävät valokuvausopinnot ihan kokopäiväistä vai sellasta, mitä voi työn ohessa suorittaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin sulle FB viestin. Etkös sie asu vähän niin kuin tuolla päin?

      Poista

Kiva kun jätit jälkesi!