25.5.2016

Vihdoinkin!

Jos luoja suo ja hyvin menee, niin näissä tiloissa ja maisemissa Lemon Deco avaa uudet työtilat ja sen kauan odotetun showroomin. Vihdoin ja viimein saan koko malliston esille ja koko kansan nähtäville. Tilat sijaitsee hyvällä paikalla lähes keskustassa ja tästä on tulossa hyvä juttu. Mulla on sellainen kutina.



Olen pitkään haaveillut ( etsinyt ) jotain tällaista. Raffia, rouheaa ja persoonallista tilaa minne tuotteet saa kunnolla esille. Tilat muotoutuvat vielä ja vain oma mielikuvitus on rajana kaikkeen siihen, mitä siellä kenties tulee olemaan. Voitte uskoa, että on sanomattakin selvää, kuinka innostunut olen. Ei pidä vielä nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta hyvälle näyttää. Toivotaan, että tästä tulee totta. Ja jos niin on tarkoitettu, niin on tapahtuman.



Tilaan tulee paljon muitakin yrittäjiä, eri alan osaajia ja varmasti tulee aika mielenkiintoinen konsepti, jossa on ihan hemmetin antoisaa saada olla mukana. Jos kaikki menee putkeen, niin tilat avataan jo heinäkuussa. Tiloihin pystyy vielä itse vaikuttamaan ja aika rouheaa jälkeä on tulossa. Vihdoinkin! Kerron asiasta lisää, kun aika on. Nyt jäädään odottamaan...


4 kommenttia:

  1. No oho! Ei mikään pieni tila. Eikä vissiin ihan pientä pintaremonttiakaan :). Kuulostaa ja näyttää ihan sun jutulta. Peukut ja Onnea täältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ihan kaikki ei oo Lemon Deco varten ;) Mut olen osa isoa kokonaisuutta.

      Pidetään perukkuja :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Ei oo pasilassa. Kerron tarkemmin, kun kaikki varmistuu.

      Poista

Kiva kun jätit jälkesi!