18.2.2016

Vivian Wauh!

Törmäsin ihan sattumalta hurmaavaan kenkäpuotiin Vivian Vau. Aikani ihmetellessä ikkunan takana oli lähes pakko mennä katsomaan, mitä kaunista sisällä onkaan tarjolla. Ja se oli välitön WivianWauh! Toinen toistaan upeampia kenkiä, kuin taideteoksia. Okei, enimmäkseen naisten kenkiä, mutta en malttanut poiskaan kääntyä. Niin oli kaunista. Sitä joskus käy mielessä, kun eksyy naisille tarkoitettuun kenkäputiikkiin, etteivät vaan pitäisi kenkäfetissinä. Ja mikäs, eihän siinäkään mitään pahaa ole. Tässä tapauksessa iski joku fetissi, niin kengät hivelivät estetiikan tajuani.

Vivian Vau Rataskaevu 2




Malliston suunnittelija on Vivian Unt Tarttoosta. Mallisto on tarkoituksellisesti pidetty pienenä ja yksilöllisenä, jotkut kengät ovat uniikkikappaleita. Hurmaava ajatus! Höpöttelin ystävällisen myyjän kanssa ja ihastelin kilvan kenkien värimaailmaa ja oivaltavia kuoseja. Jos etsit yksilöllisiä ja tavallisuudesta poikkeavaa klopokasta, niin silloin Vivian Vau on sinun liikkeesi. Mallistossa löytyi myös maltillisempaa kuosia, mutta kenkien muotoilu niissäkin on kyllä huippuluokkaa. Kengät tehdään Italiassa, saapasmaassa totta kai. Asiaan perehtymätönkin näkee, että jälki on ensiluokkaista ja viimeisteltyä.






Aikani ihastellessa, harmittelin vain sitä, että miehille ei taaskaan ole mitään kivaa. Olen nyt etsinyt monta vuotta niitä The kenkiä. Tiedän tasan tarkaan millaiset haluan. Toivon aina matkoillani, että ne jossakin tulisivat vastaan. Ei ole tullut, mutta Vivianilta löytyi kuin löytyikin myös minulle jotain. Ei ihan täydellisesti se mitä etsin, mutta lähellä ollaan jo. Innostuin niin omistani, että en tajunnut kuvata miesten mallistoa. Hauskoja kenkiä kaikki tyyni ja laitankin nyt kuvan omistani. Koko oli puoli numeroa isompi kuin minulla ja kerkesin jo pettyä, että ovat sopimattomat. Myyjä ystävällisesti ymmärsi tarjota pohjallisia ja katso, näin saimme sopivan kokoiset, uudet, hyvälle tuntuvat kengät. Onnellinen oli hän.



4 kommenttia:

  1. Voi lääh!! Mitä kenkiä! Täytyypä yrittää etsiä kyseinen kauppa, kun seuraavan kerran on Tallinnaan asiaa. Tai tuosta voisi vaikka sen asian tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keväinen kenkäretki Tallinnaan ja päälle hyvät pöperöt. Siinäpä sitä iloa pitkäksi aikaa :)

      Poista
  2. Jessus mitä kenkiä. Aivan taivaallisia. Tonne mun pitäisi päästä yksin. Jos Armastus on mukana, niin hän alkaa laskea kuinka paljon mulla on kenkiä. Mutta jos löytyy jokin rautakauppa, niin sitten ei kyllä mietitä tarvitaanko jotain hilavitkutinta vai ei. Taidan suunnitella salareissua Tallinnaan kevääksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salakenkäreissu Tallinnaan, kuulostaa kivalle. Suosittelen paikkaa kyllä.

      Poista

Kiva kun jätit jälkesi!