8.1.2015

Voihan ihastus!

Pikku hiljaa alkaa Istanbulin pölyt laskeutua ja minä valokuva muistelen matkaani. Huh, ihan hengästyttää, kun katson kaikkia näitä Grandbazaarin sisutuskuvia. Ajatelkaas, jos kaikki tällainen olisi koko ajan saatavilla ja käden ulottuvilla, kuinka ihanaa olisikaan hiukka revitellä tekstiileillä. Ja hei, väreillä!

Kaffekupit himaan

Muutama värikäs tyyny

Siitäpä värivalikoimaa
Mulla himaan tuli muutama värikäs tyynynpäällinen. Ne on kivoja shopattavia, eivät paina paljon, sopivat pienene tilaan ja hei, hinta ei todellakaan päätä huimannut. Ehdottomasti paras paikka tällaiseen shoppailuun oli juuri bazaarit. Tarjonta vallaton, eikä ne ole siis mitään feikkikakkaa. Ihan ovat aitoa käsityötä.

Millä kuosilla millä värillä pannaan

Rohkeesti väriä

Eihän näiltä syödä saattaisi
Kankaita olisin mielelläni ostanut, mutta se tilan ja painorajoitusten este vaikeuttivat hankintoja, pah.  Ihan vain pikku vinkkinä, että kannattaa jo himassa katsoa vähän sillä silmällä, että josko sitä ostaisi uudet verhot ja tyynyt ja kenties sängynpeitton. Otat mitat, ja vähän suunnittelet mihin ja kuinka. Värimaailma on sit rajaton. Ihan kaikkea löytyy. Jos ei tartte muotiasusteita shoppailla, niin ainakin Turkish Airlinella painorajoitus on 30 kiloo. Kyllä sinne jotakin mahtuu.

Näitä jäi mieleni himoitsemaan

Sininen hetki valaisin

Teekupposet
Valaisimet ovat uskomattoman kauniita! Okei, bazaari alueella on niitä myös joka lähtöön, mut ne on enemmänkin sitä värikästä ja tusinatavaraa. Upeita kyllä, mutta törmäsin ihan sattumalta oikeaan valaisin liikkeeseen. Ja hei, mikä parasta, sieltä onnistuu kotiinkuljetus. Ja mä sain vielä keskusteltua niin, että tilaan sen sähköpostilla, nyt kun malli on jo tiedossa. Okei, onks luotettavaa, niin sitähän en voi vielä sanoa, mutta sain hyvin luotettavan vaikutuksen. Valikoima on todella laaja ja niin upeita valaisimia, että olisin taas itkut voinut pirauttaa. Liike sijaitsee aika lähellä bazaareja ja niiden nettisivut löydät tästä.  Käy kurkkaa, upeita juttuja.

Kyllä, kahvikupposet

Valaisin
Yksi asia mitä olisin voinut myös tuoda ja hommata, olivat kaikki käsin taotut metalliesineet. Ne ihanat isot kuvioidut, hopea tarjottimet, joista voisi tehdä pikku pöytiä. Kahvi -ja teeastiastot olivat myös niin kauniita. Ja yhdet esperssokupit olikin pakko ostaa. Ne pakataan kuplamuoviin ja on helppo roudaa. Hinta on hävyttömän pieni. Teekupit jäi ostamatta ja se nyt kaduttaa.

Upea valaisin

Muutama
Tästäpä näemme, että kaikkea kivaa olisi tarjolla. Varsinaisesti mattokauppoihin en uskaltanut mennä olemoisinkaan, sillä jo ikkunat kertoivat, että ilman mattoa en olisi pois lähtenyt. Jos joku päivä minulla on sellainen tila, missä kaikki tämä sisustus ym. decoreeraus yhdistyy, niin sinne haluaisin ehdottomasti tätä kaikkea myyntiin. Mittee mieltä olet, olisiko kysyntää?

3 kommenttia:

  1. En kestä! Haluaisin noi lautaset. Niistä tuli jotenkin mieleen lapsuusaikainen ihmevekotin kaleidoskooppi :). (Jos muistat sen kaukoputken tai kiikarin tapaisen, jota pyöritettiin ja siellä sitten helmet ja muut systeemit asettautui eri järjestyksiin ja muodosti kauniita kuvioita, joita sai ihastella).

    Ja noi helmikoristeiset kupposet olis kans melko kivat. Vois vaikka alkaa harrastaa kello viiden teehetkiä tai jotain muuta sivistynyttä.

    Kankaissa on mulle liikaa väriä, koska olen tylsä tyyppi, mutta voin kuvitella, kuinka teikäläinen osaa sijoitella niitä sisustuksiin.

    Ja mitä kauppaan tulee, niin ihan varmaan löytyisi kysyntää. Ei ehkä missään suuressa mittakaavassa, mutta sellasta spesiaalia. Ja vaikkei oliskaan hyllyssä kuin pieni osa, niin olis paikka mistä mittatilata lisää. (Uskotko, että samantyyppisiä haaveita on täällä. Ja muutenkin on aloitusta ja lottovoittoa vaille valmista :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, niinpä onkin, kaleidoskooppi. Se oli sitten viksu vekotin, ja kaunis.

      Helmikupit on ihastuttavat. Kyllä noista olisi kiva pressot vieraille tarjota :)

      Kankaissa löytyy myös vähemmän värikkäitä mutta kiinnostavilla kuvioilla. Varmasti olisit löytänyt omasi.

      Uskokaamme unelmiimme ja toivokaamme sitä lottovoittoa! Hitto, jos oltaisiin samalla paikkakunnalla, laitettaisiin hynttyyt yhteen, thihihii... Noin niin kuin ammatillisessa mielessä ;)

      Poista
    2. Se olis superia :). Käytäis sit aina töitten päälle kebabilla :D

      Poista

Kiva kun jätit jälkesi!