30.10.2017

Uusi hima rakas kullan kallis


Pieni tovi on vierähtänyt, kun olen tänne postaillut. Tässä välissä on remonttia ollut enemmän ja vähemmän. Ensin tuli vanhaan asuntoon ylläri putkiremontti heti alkuvuodesta ja sit saatiin asunnot myytyä ja ostettiin uusi yhteinen koti. Sen valmistuttua, vaihdoinkin duunipaikkaa ja uusi kampaamo piti tietenkin remontoida. 2017 on ollut remonttivuosi.

Master bedroom

Sängynpääty tehtiin tapetilla vaakaan


Mun piti tehdä tänne kaiken kattava, näppärä remppapostaus, mut se sit jäi. Tämän kodin remontti oli niitä suoraan helvetistä ja mulla meni maku koko hommaan. Kaupat tehtiin huhtikuun puolessa välissä ja muuttamaan päästiin heinäkuun viimeinen viikko. Molempien kodit luovutettiin uusille omistajille keväällä ja asuttiin sit alkukesä mökillä. Mikä sinällään ei ollut huono ratkaisu. Mut koti on aina koti ja mulla kiristyi pinna pahemman kerran. Jossain vaiheessa inhosin koko asuntoa ja olin sitä mieltä, että en halua edes muuttaa tänne, vaan se myydään heti pois.

Seinällä erikoismaalaustekniikka


Taustalla kirpparilöytö kiikkutuoli jonka maalasin

Kulmasta

Taidetta koteihin ( ite tein)

Ruokailutila tehtiin vanhan vaatehuoneen paikalle. Taustalla fototapetti, jonka kuvasin vanhan kaupungin lahdelta.

Valaisin kirpparilöytö jonka duunasin


Aiottu pieni pintaremontti kylpyhuoneeseen paisui räjäytetään kaikki ja uus tilalle. Ilmeni nimittäin, kun keittiön seinää purettiin, että kylppärin ja keittiön välinen seinä on kosteudesta laho ja se jouduttiin purkamaan. Sitten löytyi hometta ja sit hävis remppareiska. Tämä remontti oli haastavin koskaan ja mun pinna ei tunnetusti ole näissä asioissa kauheen pitkä, eikä venyvä.

Keittiö on kodin sydän

Lähistä

Välitilana sisustuslevy, kivasti ruosteinen

Mun rakas taulu löysi paikkansa keittiön seinältä


Mut enihau, nyt koko kaameus on kaunis muisto vain ja koti on meille rakas ja meidän näköinen. Olemme oikein tyytyväisiä sen toimivuuteen ja tämä on rauhallisin kerrostalo ikinä! Koskaan et voi tietää mitä naapurista paljastuu, mut täällä ei kuulu mistään mitään. Onnellista!

Rouvan makkari, työhuone

Kirpparilöydyt mitkä vihdoin sain kehyksiin

Aamulla kohtaan budhan

Näkymä eteisestä ruokailutilaan

Pikku vessa odottaa vielä pintoja, mutta nekin duunaan parin viikon päästä. Vedän kaakeleiden päälle saneerauslaastin ja saan mielenkiintoista ja uniikkia pintaa. Sen verta on tullut tehtyä, että ihan kohta en muuta mihinkään. Ellei nyt sit joku kiva landepaikka satu tielleni eksymään. Sitä odotellessa, tässä teille muutamia kuvia. En jaksa etsiä kuvia ennen remonttia, eikä niissä ole mitään nähtävää. Kaikki siis meni uusiksi, katto jäi vanhalle pinnalle. Kaikki muu tehtiin ja laitettiin.

Eteiseen tullaan

Partsi sai jo kaamosvalot


Kyllä siitä kylppäri tuli...


...vaikka en uskonut.





1 kommentti:

Kiva kun jätit jälkesi!