7.12.2016

Tunnelmia Tuomaan markkinoilta

Samalla reissulla, kun käytiin moikkaamassa Saaraa, piipahdettiin myös Tuomaan markkinoilla. Ovat silleen perinteiset, että siellä on aina kiva käydä. Varsinkin nykyään, kun ovat siirtyneet Senaatin torille, on tilaa ja tunnelmaa.

Nuorta lempeä

SAARA!

Pukin konttiin

Puiset pikku mökit ovat kivat ja monikin myyjä oli panostanut myyntikojunsa sisustukseen. Hyvä, hyvä. Tarjonta laidasta laitaan, kotimaista käsityötä ja sitä sun tätä, sekä ruoka tarjonta hienosti järjestetty. Meitä odotti kotona illan ateria, joten ruokailu ja glögitkin jäi tällä kertaa.

Bääääh!

Ei markkinoita ilman kalakukkoa

Ulkovalo

Joulumusat soi, glögi tuoksui ja pikku pakkanen teki kivasti tunnelmaa. Joulupukkia tonttuineen en nähnyt, onko näin, että hän ei vuoden kiireisimpänä aikana paikalle kerkeä. Toivottavasti on paikalla edes viikonloppuisin. Se olisi hyvää mainosta markkinoille ja pukille itselleen. Sikäli mikäli, hän nyt markkinointia kaipaisi.

Tuikkii

Hauskan hatun myyjä

Tonttuna tonttujen joukossa

Jouluisiin valoihin panostaisin vieläkin enemmän ja rohkeesti. Eletään vuoden pimeintä aikaa ja valon tuiketta ei ole koskaan liikaa. Valoa ja väriä, kiitos. Parit porotkin olisi voinut olla paikalla ilostuttamassa, vai menisikö se jo eläinrääkkäyksen piikkiin. Eivät olisi kotonaan stadin melskeessä. Vai olisiko olemassa stadilaisia poroja. Jaa, moista en tiedä.

Vähän täytyy miettiä

Kynttilöitä

Hillo ja mehumakuja

Puitteet ja paikka hyvä. Näistä Tuomaan markkinoista voisi tehdä Pohjolan ellei peräti Euroopan kuulut. Suomi on joulun ja joulunpukin maa, kyllähän meillä pitäisi olla maailman parhaat joulumarkkinat.